17 Ιουλ 2008

Σλαβομακεδόνας ΚΑΙ ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ !!!!

Διαβάζω στο site του Νακρατζά, ενός πολύ καλού γιατρού, ο οποίος είχε τη δεκαετία του -70, άριστη φήμη στη Θεσσαλονίκη και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του, μέχρις ότου πήγε στην Ολλανδία, όπου "την ψώνισε", άγνωστο γιατί και επέστρεψε φλογερός ...Σλαβομακεδόνας:
"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδας στην Αλβανία ο κύριος Μολυβιάτης, ως αρμόδιος Υπουργός των Εξωτερικών, ανακάλεσε τον κύριο Παπούλια από το ταξίδι του στην γείτονα χώρα.
Χάρη στο ιδιαίτερα διπλωματικό δαιμόνιο του κυρίου Μολυβιάτη το, έως τότε σχετικά άγνωστο θέμα των Τσάμηδων, έγινε γνωστό παγκοσμίως.
Ένα άλλο σχετικά πρόσφατο εθνικιστικό κατόρθωμα του Μέτερνιχ αυτού της ελληνικής πολιτικής έλαβε χώρα πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν ο κύριος Μολυβιάτης, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης, επετέθη στη Βουλή εναντίον της τότε ελληνικής κυβέρνησης συμμαχώντας με 35 άλλους αφρίζοντες εθνικιστές βουλευτές, από την ομάδα αυτή δεν έλειψε βέβαια και ο σλαβομακεδονικής καταγωγής κύριος Παπαθεμελής. (!!!!) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
Ο λόγος της κοινοβουλευτικής εκείνης επίθεσης του κυρίου Μολυβιάτη ήταν το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του η Μακεδονία μας κινδύνευε από την επικείμενη εισβολή μερικών δεκάδων υπερηλίκων κατοίκων, συγκεκριμένα 70-80 ετών, της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, οι περισσότεροι από τους οποίους θα έρχονταν υποβασταζόμενοι με αναπηρικές πατερίτσες.
Οι γέροντες αυτοί είχαν ως μοναδικό σκοπό να πεθάνουν εν τιμή στον τόπο και στα σπίτια στα οποία γεννήθηκαν, και τα οποία εγκατέλειψαν όταν ήταν μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου. Η σχεδόν παρανοϊκή αυτή στρατηγική αφορά σχεδόν το σύνολο των θεμάτων της εξωτερικής μας πολιτικής. Το ευτύχημα είναι ότι σταδιακά τολμούν ορισμένοι πεφωτισμένοι δημοσιογράφοι, όπως ο κύριος Αντώνης Καρκαγιάνης της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, να εκφράζουν όχι συναισθηματικές αλλά απόλυτα λογικές απόψεις πάνω στα διάφορα θέματα που κατατυραννούν την εξωτερική μας πολιτική.
Για όποιον δεν πιστεύει στα μάτια του, εδώ:
Μετά από αυτά, έχω δυό παρατηρήσεις:
1. "αφρίζοντες εθνικιστές" οι 35 εκλεγμένοι βουλευτές του κοινοβουλίου; Που είναι η δημοκρατική σας κοσμιότητα; Γιατρέ μου συγνώμη, αλλά θα σας ρωτήσω στην ίδια κατανοητή με εσάς γλώσσα: Μήπως είστε μακάκας;
2. Τελικά αποφασίστε: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ή δεν υπάρχουν;
Μας έχετε τρελλάνει γιατρέ μου, στις κωλοτούμπες και στα "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω". Γιατί σήμερα οι ψευτοΜακεδόνες (Βούλγαροι) της Π.Γ.Δ.Μ., οργίζονται όταν τους αποκαλούμε Σλαβομακεδόνες; Υπάρχει τελικά τέτοια εθνότητα; Ποιοί είναι; ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΑ ΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! (και σε μας, αν έχετε την καλοσύνη, απλά και κατανοητά).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη