4 Αυγ 2008

Αποκαλύψεις για τους δολοφόνους της Μυκόνου

Οι τηλεοράσεις κάνουν τουμπεκί. Ο "νόμος" το ίδιο. ΓΙΑΤΙ; Μήπως εμπλέκεται έμμεσα ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που προκαλεί ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ στα όργανα του νόμου;
Αντιγράφω απο το εξαιρετικό BLOG ΚΑΦΕΝΕΙΟ, επώνυμο άρθρο.
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Μ’ ένα δεύτερο έγκλημα επιχειρούν να καλύψουν το πρώτο. Για την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού αυστραλού στο νησί των ανέμων ο λόγος. Την Μύκονο. Πως; Αποσιωπώντας τα χαρακτηριστικά του. Τέσσερις κατά το κατηγορητήριο φονιάδες από εκείνους που συνωστίζονται στο νησί των διαστροφών για την προστασία των εχόντων και κατεχόντων, διέπραξαν ένα στυγερό έγκλημα που διέσυρε την χώρα διεθνώς επικυρώνοντας την κορυφαία της θέση, στην χυδαία λίστα των απόλυτα διεφθαρμένων χωρών. Των χωρών της νύχτας. Κι αυτό γιατί δύο από τους τέσσερις φυσικούς αυτουργούς της συγκεκριμένης δολοφονίας υπήρξαν (δεν γνωρίζω αν εξακολουθούν) σωματοφύλακες ισχυρότατου παράγοντα της οικονομικής μας ζωής. Στελέχη του ιδιωτικού του στρατού δηλαδή. Έτσι αντί οι φακοί της έρευνας να πέσουν πάνω στην προτεραία.. και άγια δράση τους, περιορίστηκαν στο να μεταφέρουν ασθμαίνοντας την επικάλυψη μιας γκαιμπελίστικης πηγής με την οποία πρώτον:
Επιχειρήθηκε η κατασυκοφάντηση όχι μόνον του δολοφονημένου και ευεργέτη των Ελλήνων Αυστραλού τουρίστα αλλά και του φίλου του ως «λαχανάδες» (πορτοφολάδες δηλαδή) και δεύτερον απειλείται με το θράσος χιλίων πιθήκων ο ελληνικός λαός από την ίδρυση αστυνομίας ιδιωτικής η οποία βεβαίως θα πλαισιωθεί με άτομα του συγκεκριμένου νοητικού τύπου και της συγκεκριμένης σωματοδομής. Από ποιους απειλείται; Μα από εκείνους που έσπευσαν την επομένη να δηλώσουν την σύσταση σώματος ιδιωτικών αστυνομικών.
Τους νεοφιλεύθερους κυβερνήτες μας. Θα σας θυμίσω ότι με το κερασάκι της μειωμένης θητείας προηγήθηκε ο στρατός που στελεχώθηκε από επαγγελματίες και όχι από κληρωτούς για να γίνουμε η δεύτερη μετά το Πακιστάν χώρα στον κόσμο με επαγγελματικό στρατό. ( κι ύστερα διερωτώνται μερικοί αφελείς γιατί καίνε την σημαία.. Την καίνε γιατί ο συμβολισμός της ξεθώριασε με αποκλεισμούς Ελλήνων που δικαίως ύστερα αρνούνται να την υπηρετήσουν. )
Ο προφανής στόχος της κάθε.. Σαλώμης είναι ένας. Να διαλυθεί το όποιο κράτος μετατρέποντας την πατρίδα μας σε ζούγκλα όπου τα σαρκοβόρα λιοντάρια, οι άρχοντες, θα γευματίζουν καθημερινά με τα εκατομμύρια τις γκαζέλες.
Τον άοπλο λαό.
Για να επιδίδονται στο σαφάρι αυτό εκ του ασφαλούς. Διαφορετικά αφού οι κυβερνήτες δηλώνουν αδυναμία στην προστασία του, ας θεσμοθετούσαν την οπλοφορία προκειμένου να αυτοπροστατεύονται οι Έλληνες μοναχοί από κάθε τομάρι που ξαμολιέται στους δρόμους, είτε ως μπράβος είτε ως ιδιωτικός αστυνομικός.. Μας φοβούνται ωστόσο. Κι ούτε που το αναφέρουν. Επειδή ξέρουν καλά κατά ποιου θα στραφούν τελικά τα όπλα μας..
Από την ιστορική Κάρυστο σε μια στιγμή θυμού
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Αναρτήθηκε από kafeneio στις 11:54 πμ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ; ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Σ.Κ.; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο Σ.Κ., ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΥΔΑΡΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΙΛΙΑ (ΚΟΨΙΜΟ) ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη