11 Σεπ 2008

Δεν πιστεύω να ξεχάσατε τι είναι σήμερα;






















100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Tην εθνική ομάδα της ΙΤΑΛΙΑΣ που κέρδισε το μουντιάλ του 1982, αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Καυτατζόγλειο, η ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή και φίλων. Στον αγώνα θα συμμετέχει με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς είναι μεγάλο καθώς δήλωσαν συμμετοχή περί τους 45 παλαίμαχοι, πολιτικοί κ.λ.π.
Η είσοδος είναι γενική με εισιτήριο 6 ευρώ, το οποίο εξασφαλίζει επίσης δωρεάν (ναιιιιι.....κούτρα λέμε) είσοδο στην έκθεση (ΔΕΘ) οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμεί ο κάτοχος.
Έτσι, με ένα εισιτήριο 6 ευρώ, βλέπεται δύο θεάματα: Τη Δ.Ε.Θ. και τον ..παικταρά (μη ρωτάτε ποιόν!!!).
Με την εθνική Ιταλίας (η Ιταλία είναι η τιμώμενη χώρα της 73ης ΔΕΘ) θα αγωνιστούν (όρκο δεν παίρνουμε! μπορεί απλώς να παρευρίσκονται)
DINO ZOFF · ANTONIO CABRINI · FULVIO COLLOVATI . GIANCARLO ANTOGNONI · GIAMPIERO MARINI · MARCO TARDELLI · CLAUDIO GENTILE · . BRUNO CONTI · FRANCESCO GRAZIANI · PAOLO ROSSI κ.αλλοι.....

Επειδή ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών θα είναι γύρω στα 50 (θα υπάρχουν και νέοι!), να υπενθυμίσουμε, ότι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ / Πρώτων βοηθειών είναι το 166 ! Εμείς, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, για να ζήσουμε λίγη από τη μαγεία του '82 (και του Γιώτη, εντάξει..)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη