1 Σεπ 2008

Καλό μήνα (στη Θεσσαλονίκη οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ κακοί)

η εικόνα είναι από το http://citypress-gr.blogspot.com/


1 Σεπτεμβρίου σήμερα. Καλό μήνα σε όλους.



Επέστρεψε ο κόσμος από τις διακοπές του και μπήκε κατευθείαν στα ...χάλια της Θεσσαλονίκης, που φέτος θα είναι πολύυυυυυυ χειρότερα.



Ήδη, αν και δεν μπήκαν στην κυκλοφορία τα σχολικά, υπάρχει ακόμη κόσμος που λείπει σε άδειες, δεν επέστρεψαν οι φοιτητές, η πόλη είναι αδιάβατη.



Μιάμιση (1.30') ώρα, ναι μιάμιση ώρα κάναμε να κατεβούμε τη Λαγκαδά, το πρωί. Ένας δρόμος 50 μέτρα φαρδύς που καταλήγει σε έναν πανζουρλισμό κίνησης στην Πλατεία Δημοκρατίας. Ο ορισμός της "μποτίλιας", από όπου πήρε το όνομα του το "μποτιλιάρισμα".

Στην άλλη είσοδο στη Βούλγαρη, ακόμη ΄να ξεκινήσουν οι μελέτες για τον ανισόπεδο (το πιό χρήσιμο έργο στην πόλη).

Επίσης, μία ώρα από την Αγ.Δημητρίου μέχρι την Τριανδρία.

Απίστευτα μοτιλιαρίσματα και η Θεσσαλονίκη στο γνωστό της ρόλο, στη μία και μοναδική λέξη που τη χαρακτηρίζει: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΟΛΗ.

Και επειδή και φέτος (πολύ χειρότερα) θα μας ζαλίσουν οι φλύαροι "υπεύθυνοι" και θα σας σπάσουν και πάλι τα νεύρα, ξαναδείτε μερικές "προφητικές" μας αναρτήσεις, γιατί θα επανέλθουμε ΔΡΙΜΥΤΑΤΟΙ για όλον αυτόν τον εσμό ανικάνων φλυαρούντων παπαρολόγων, που δεν μπόρεσαν χρόνια τώρα, να δώσουν ΕΣΤΩ μία (-1-) ανάσα σ' αυτή την πόλη, κρυπτόμενοι πίσω από το "υπομονή, θα γίνει το μετρό....." και όταν στριμώχνονται, μιλούν για μονά-ζυγά (την πιό αποτυχημένη "λύση", που μπορεί να εφαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη) καθώς δεν έχουν ιδέα από το τι συμβαίνει στην πόλη !!!

Ποιοί έχουν ιδέα; οι ταξιτζήδες, οι πιτσαδόροι, οι κουριεράδες με τα παπάκια, που είναι όλη μέρα στην κίνηση, οι οδηγοί του ΟΑΣΘ που ξέρουν τη ροή αυτοκινήτων παντού κ.λ.π. Πάντως όχι οι μελετητές από τα κλιματιζόμενα γραφεία.

Καραμανλή πέταξέ τους όλους με τις κλωτσιές. Κάνε μια επιτροπή από ταξιτζήδες, κουριεράδες, και λοιπούς της πιάτσας, να σου δώσουν καμιά ιδέα. Αν περιμένεις από τους επιστήμονες του Α.Π.Θ. του χρόνου στην έκθεση, θα ..έρθεις με τα πόδια (και θα έχεις ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για την άχρηστη υποθαλάσσια!).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη