29 Σεπ 2008

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΡΕ;

Ποιοί είναι αυτοί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ που συγκεντρώνουν 4,5% στις δημοσκοπήσεις;
Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ήταν 9.921.150, δηλαδή το 4,5% σημαίνει 446.151 ψήφοι !!!!
Στις προηγούμενες εκλογές οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ πήραν 75.537 ψήφους και ποσοστό 1,05%. Δηλαδή ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ το ποσοστό τους σε λίγους μήνες;
Η ιστοσελίδα τους είναι η http://www.ecogreens.gr/gr/
Οι Έλληνες του κόματος "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ" είναι μέλος του Ευρωπαϊκού κόμματος των ΠΡΑΣΙΝΩΝ http://www.europeangreens.org/, διάσημα μέλη των οποίων είναι οι : Joschka Fischer και Daniel Cohn Bendit.
Απολαύστε τον κόκκινο (νυν "πράσινο") Ντάνι:


Μιχάλη Τρεμόπουλε, εσύ τι λες ; Είσαι υπέρ του "οικολογικού" Γκρούεσκι;
Σημ. για να αποφύγουμε περιτά σχόλια, ενημερώνουμε τους αναγνώστες του taxalia, ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ΔΕΝ ζήτησε ποτέ άγαλμα του σφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη ή μετονομασία δρόμου, παρά μόνο τη διοργάνωση ενός πνευματικού συμποσίου. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Τα υπόλοιπα είναι διαδόσεις. Στο taxalia είμαστε ακομμάτιστοι, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές επιλογές και θέσεις κανενός, παρά μόνο η στάση του απέναντι στην αλήθεια (είτε οικονομική, είτε κοινωνική, είτε εθνική, είτε συνδικαλιστική ....παντού υπάρχει αντικειμενική αλήθεια!). Και όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι αλήθεια ότι οι "Μακεδόνες" της FYROM, είναι Μακεδόνες! Απλό!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ www.olympia.gr ΕΔΩ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη