22 Σεπ 2008

MACEDONIA, HOME OF ALEXANDER TH GREAT, κι άλλη φάπα Ντόρα, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ


ο Richard Bangs είναι ένας από τους διασημότερους περιηγητές/ρεπόρτερ, του οποίου τα ντοκιμαντέρ παίζουν σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου. Σε ένα από τα πρόσφατα ντοκιμαντέρ του γράφει, αυτό που βλέπετε:

"εισαγωγή στα Μυστήρια της Μακεδονίας.
Αλματα, αναρριχήσεις, εξερευνήσεις στη Μακεδονία σε αυτή την εισαγωγή στις περιπέτειες του Ρίτσαρντ Μπαγκς στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου."
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΔΑΡΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ taxalia TO AΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ: ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ = ΕΛΛΑΔΑ".
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι πρόβλημα χώρου, αλλά ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Δεν είναι αμέλεια! Είναι φόβος! Βγείτε και πείτε μας ποιός σας απαγόρεψε να συνδέσετε την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας, με τον μέγιστο των Ελλήνων;
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΝΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ:
.
1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ! ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΚΟΤΤΕΣ....
.
2. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΗΝ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ", ΣΕ "ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ". Α-Υ-Ρ-Ι-Ο. !!!! ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;
.
ΓΙΑΤΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: "Καλά τι δουλειά έχει στην Ελλάδα, άγαλμα του Μεγ.Αλεξάνδρου. Μακεδόνας δεν είναι αυτός; Κάνετε αγάλματα και σε ξένους ήρωες στη χώρα σας;". ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ!
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη