18 Οκτ 2008

ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ, ένα όνομα που θα συζητηθεί



Τον φάγανε τον Αβραμόπουλο.....
Επειδή δηλαδή ο άνθρωπος λειτούργησε αξιοκρατικά και έβαλε στην επιτροπή προμηθειών του Υπουργείου Υγείας (Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ) ένα στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. την δεσποινίδα Άννα Ζωηρού, συνεργάτιδα του Γιώργου Καρατζαφέρη;
Αξιοκρατία δεν θέλετε;
Γιατί γκρινιάζετε; Πού είναι το επιλήψιμο;
Το πρόβλημα για μας δεν είναι αν ήταν ή είναι μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. ή "συνεργάτης" του Καρατζαφέρη (ή οποιουδήποτε άλλου). Ωραίο το κουτσομπολιό και τα πικάντικα, αλλά αυτή η επιτροπή έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο, που γεννά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αντιδράσεις στα λαμόγια.
.....
Η σύνθεση της επιτροπής (γνωρίζουμε όλα τα μέλη), ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ! Προσωπική γνώμη. Πρόκειται για άτομα, "χαμηλού" πολιτικού εκτοπίσματος (ακόμη), που μπήκαν προφανώς με κομματικό βύσμα (τι "περγαμηνές" έχει ο καρδιολόγος από τα Γρεβενά; -φίλος Φώλια;, ο Γιωργάκης ο Σφαιρόπουλος; εξαιρετικό παιδί, αλλά με ποιά εμπειρία! -μπήκε επειδή είναι γιος του Σάββα, γνωστού στην Καλαμαριά οδοντιάτρου και αδερφός του γνωστού προπονητή μπασκετ Γιάννη; Αμ η Αννούλα; ο Σταυρόπουλος;).
Είπαμε : απλά δεν μας πείθει το βιογραφικό τους. Μακάρι να μας διαψεύσουν στην πράξη, να αντισταθούν στη λαίλαπα των καρχαριών, που λυμαίνονται το χώρο της υγείας (δύσκολο, πολύ δύσκολο, για όσους ξέρουν! μιλάμε για σκληρή μαφία) και εδώ είμαστε για να τους συγχαρούμε. Η εξυγίανση θα δείξει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη