28 Οκτ 2008

Η καλύτερη παρέλαση όλων των εποχών στη Θεσσαλονίκη

Η λαμπρότερη παρέλαση όλων των εποχών ήταν η σημερινή στη Θεσσαλονίκη.
Τα τμήματα που παρέλασαν ήταν άψογα. Αυτό είναι σύνηθες.
Το ασυνήθιστο φέτος ήταν το απίστευτο πλήθος, που κατέκλυσε τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Χωρίς υπερβολή ο κόσμος φέτος, ήταν υπερδιπλάσιος, οποιασδήποτε άλλης χρονιάς.
Κάτω από ένα λαμπρό ήλιο, χιλιάδες χαμογελαστού κόσμου, καμάρωσαν την απίστευτη δύναμη πυρός, που "κατέβασε" φέτος ο στρατός στην παρέλαση. Προφανώς, ήταν μια έμμεση επίδειξη του αξιόμαχου των Ε.Ε.Δ. λόγω της παρουσίας των Υπουργών και Υφυπουργών Αμύνης, των Βαλκανικών χωρών και του Ιταλού πρέσβη.

Δεν είναι κακό, άσχετα από την κομματική ή πολιτική τοποθέτηση καθενός, να συγχαρούμε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και για τις πρωτοβουλίες ειρήνης (που φυσικά θα συζητηθούν, φυσικά θα υπάρξουν και αντίθετες γνώμες) και για την άψογη -αυτή τη φορά πραγματικά και όχι τυπικά- παρέλαση. Επίσης, να τονίσουμε ότι δεν είναι κακό, να δείχνεις κάπου κάπου, ποιά είναι η ισχυρή δύναμη εγγύησης στα Βαλκάνια.

Τέλος, να επαναλάβουμε την εντυπωσιακή συμμετοχή του συνόλου των Ελλήνων, που ξεχύθηκε στους δρόμους, με χαμόγελο και καλή διάθεση, για να καμαρώσει τα παιδιά του, από τα μαθητικά, τα συλλογικά μέχρι τα στρατιωτικά τμήματα.


Μόνο λίγοι κακομοίρηδες υπαλληλάκοι των ιδρυμάτων του Σόρος, έμειναν μέσα, παρέα με τους δονητές τους, να αυνανίζονται ονειρευόμενοι "διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση", που θα τους προσφέρουν τα αφεντικά της νέας τάξης, εφόσον συνεχίσουν τον ανθελληνικό αγώνα τους. Το μόνο που πέτυχαν οι κακομοίρηδες αυτοί εκπαιδευτικοί ήταν να ξεσηκώσουν καμιά 20αριά παιδάκια, να κάνουν μία "αντιπαρέλαση". .....Χέστηκε η φοράδα στ'άλώνι. Ποιός ασχολείται;
Δυστυχώς για αυτούς, οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους και χάρηκαν με την ψυχή τους την παρέλαση. Έτσι τα εκατομμύρια δολάρια, που ξόδεψε ο Σόρος μέσω των "ιδρυμάτων" του, για να ενοχοποιήσει την αγάπη των Ελλήνων προς την πατρίδα τους, πήγαν εκεί που πρέπει: στον πάτο του........Θερμαϊκού!

taxalia 28-10-2008
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη