4 Νοε 2008

Σούπερ μάρκετ από το ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζα από το ΚΚΕ

Επιτέλους μια καλή… αριστερή είδηση!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες από το γραφείο Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, τα δυο αριστερά κόμματα αποφάσισαν να αναλάβουν δράση στην ελληνική κοινωνία που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και να στηρίξουν τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες!

Πως θα γίνει αυτό;

Με την ίδρυση ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κοινωνικής πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ και με την δημιουργία τράπεζας λαϊκής βάσης από...
το ΚΚΕ!

Το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, σχεδιάζει να ανοίξει 50 ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ στο νομό Αττικής και άλλα τόσα στην πρωτεύουσα κάθε νομού της Ελλάδας.

Σκοπός της πρωτόγνωρης αυτής κοινωνικής κίνησης, είναι να χτυπηθούν τα διάφορα ΚΑΡΤΕΛ στη ρίζα ρους και να φτάνουν τα διάφορα προϊόντα στους καταναλωτές 50 με 60 % φθηνότερα!

Μάλιστα υπάρχει η πρόταση από μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, να προσληφθούν ως υπάλληλοι στα Σούπερ Μάρκετ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έτσι με αυτόν τον τρόπο να δοθεί το μήνυμα στις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στον τομέα της ομαλής ένταξης των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Κοινωνία!

Πληροφορίες από το γραφείο του Αλαβάνου λένε, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ τους για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, ενώ ο Αλαβάνος δεσμεύτηκε να εργάζεται ο ίδιος ΔΩΡΕΑΝ στο κεντρικό κατάστημα στην πλατεία Ομονοίας τα Σ/Κ ύριακα!

Τα καταστήματα θα δουλεύουν με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΟ κέρδος και το μόνο που θα ενδιαφέρει την διοίκησή τους είναι οι ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για τους καταναλωτές!

Σε απάντηση της κίνησης αυτής, το ΚΚΕ σχεδιάζει την δημιουργία τράπεζας ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ –τα πρώτα ευρώ με τα οποία θα χρηματοδοτηθεί η ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΜΠΑΝΚ θα προέρχονται από την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων- η οποία θα δίνει – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας από τον ΠΕΡΙΣΣΟ- 10% επιτόκιο για τους καταθέτες και σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΟ επιτόκιο στους δανειολήπτες!

Ειδικά στα δάνεια για την απόκτηση ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, θα τα επιδοτεί το κόμμα πληρώνοντας τις δόσεις για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!

Το μόνο που θα χρειάζονται οι μελλοντικοί πελάτες –πολίτες- ψηφοφόροι, θα είναι να ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ στο δοξασμένο ΚΚΕ!

Τραπεζίτης και οργανωτής της όλης κατάστασης, φαίνεται ότι αναλαμβάνει –πάντα από μη ελεγχόμενες πληροφορίες- το ιστορικό στέλεχος της παράταξης πλέον, η κυρία Κανέλη!

Μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις από τις πρωτοβουλίες της αριστεράς, στα δυο μεγάλα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επικρατεί μεγάλος προβληματισμός!

Ο ανταποκριτής σας
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη