26 Νοε 2008

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΕΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

του Αναστάσιου Καζαντζίδη
Εκπαιδευτικού
Όποιος άκουγε πριν λίγες ημέρες τον Γιώργο Τράγκα στο ραδιόφωνο, να σχολιάζει τα κακώς κείμενα στο χώρο της πολύπαθους Υγείας στην Ελλάδα, αποκτούσε την εντύπωση ότι στο υπουργείο αυτό, επικεφαλής είναι ο πρωθυπουργός και όχι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος!

Άκουγε λοιπόν σχεδόν έκπληκτος ο ακροατής, ότι το καλό παιδί ο Αβραμόπουλος, ενώ θέλει να αλλάξει τα πράγματα, να τα διορθώσει και ο λαός να μην ταλαιπωρείται στα δημόσια νοσοκομεία,, ο ΚΑΚΟΣ πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν τον ….αφήνει!

Δεν του δίνει χρήματα και τον εμποδίζει να πάρει πρωτοβουλίες!!

Για όλα φταίει ο Καραμανλής και όχι υπουργός του!
Και ιδιαίτερα εκείνος ο υπουργός, που σε λίγο θα συμπληρώσει τρία ολόκληρα χρόνια στη θέση του!
Από τους μακροβιότερους υπουργούς Υγείας που πέρασαν ποτέ!!
Και ποιο είναι το έργο του τόσα χρόνια;
ΤΙΠΟΤΑ!
Και όχι μόνο δεν έλυσε κάποια έστω προβλήματα στο χώρο της υγείας, αλλά δημιούργησε και περισσότερα!!
Ας μας πει σε ποια κατάσταση παρέλαβε τη ΔΕΠΑΝΟΜ και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα;
Ας μας πει για τα νοσοκομεία που δεν έχουν βαμβάκι και γάζες και αναγκάζονται να τα προμηθεύονται από το …Σούπερ Μάρκετ της γειτονιάς!
Ας μας πει για τα Κέντρα Πρόληψης ναρκωτικών που κλείνουν το ένα μετά το άλλο…
Ας μας πει για τα προγράμματα ψυχικής υγείας που αντί να συνεχίσουν, σταματούν και οι ασθενείς θα βρεθούν στο δρόμο!

Ας μας πει για τους φοβερούς και τρομερούς μάνατζερ των νοσοκομείων, από τους οποίους οι περισσότεροι κάνουν ΜΟΝΟ δημόσιες σχέσεις – από πού να πήραν το… καλό παράδειγμα άραγε;- ενώ τα προβλήματα στα νοσοκομεία πολλαπλασιάζονται!

Αντί λοιπόν να ακούσεις και να δεις μια έστω υποτυπώδη κριτική από τα ιδιωτικά ΜΜΕ προς τον απαθή υπουργό Υγείας, σου παρουσιάζεται μια… εικονική πραγματικότητα για την οποία υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο …Καραμανλής!

Τέτοια μαύρη προπαγάνδα θα ζήλευε μέχρι και ο ίδιος ο …Σομόζα!

Το πολύ να δεις τον κύριο υπουργό σε κάποια πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, να μιλά για το …μέλλον της χώρας και να προσπαθεί να μας πείσει για το… όραμά του για τη Νέα Ελλάδα που θα φτιάξει όταν γίνει αρχηγός της Ν.Δ. και κάποτε…πρωθυπουργός!

Βλέποντας τον Αβραμόπουλο στην τηλεόραση, ο πολίτης αποκτά σιγά, σιγά την εντύπωση, ότι δεν έχει μπροστά του κάποιον πολιτικό σαν όλους τους άλλους, αλλά έναν σχεδόν ….Άγιο άνθρωπο, ο οποίος θα λύσει όλα τα προβλήματά του μόνο με ένα του βλέμμα, με μια του λέξη!!

Θαύμα, θαύμα θα αναφωνήσει ο κακόμοιρος πολίτης και θα γονατίσει κάνοντας τον σταυρό του….

Και σε επαλήθευση της παράλογης δημοσιογραφικής ασυλίας που απολαμβάνει ο κύριος υπουργός από τα ιδιωτικά ΜΜΕ, ήρθαν προχθές να με επιβεβαιώσουν οι δηλώσεις του σκιώδη υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ, του κυρίου Φλωρίδη, οι οποίες παίχθηκαν ΜΟΝΟ από το κρατικό κανάλι, ενώ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ως δια μαγείας από ΟΛΑ τα ιδιωτικά!!!

Η αποκορύφωση της ….αντικειμενικότητας!

Το μόνο που απομένει πια είναι, τα ίδια ΜΜΕ, να τον …ψηφίσουν ως νέο πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό στη θέση του Καραμανλή, για να δούμε εμείς οι υπόλοιποι την πραγματική Ελλάδα από τη μια μέρα στην άλλη, να μετατρέπεται σε …εικονική!
Έλεος πια με την φτηνή προπαγάνδα!
Φτάνει! Όχι άλλο κάρβουνο…

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη