17 Νοε 2008

Ο Γιώργος Δώνης διεκδικεί τη μισή Μακεδονία!

Ετοιμοι οι Σκοπιανοί να διεκδικήσουν τη μισή Μακεδονία. Το γραφείο Μετανάστευσης (ουσιαστικά το υπουργείο εξωτερικών της πΓΔΜ) κινείται μεθοδικά και έχει αποστείλλει χιλιάδες προσυμπληρωμένες αιτήσεις, για διεκδίκηση περιουσιών από τους Σλαβομακεδόνες. Περιουσίες τις οποίες σήμερα κατέχουν νόμιμα κάτοικοι των νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Πέλλας, Κοζάνης, Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών και Θεσσαλονίκης. Παράλληλα το ΥΠ.ΕΞ. των Σκοπίων συντονίζει και τους ...Τσάμηδες (Chami Albanians όπως αναφέρει το Агенцијата за Иселеништво) αλλά και τους ....Macedonians Turks !(τι είναι αυτό πάλι;;;;) στην ίδια κατεύθυνση.
Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι όλοι οι αγρότες των παραπάνω νομών, πρέπει να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους, να τις αποδώσουν στους Σλαβομακεδόνες του Τορόντο και να μεταναστεύσουν για αναζήτηση εργασίας.
Οι Σκοπιανοί αναφέρουν ότι βρήκαν δικηγόρους "outside of Greece" (να υποθέσουμε Τούρκους;).
Η συνολική αξία γης που θα διεκδικήσουν είναι σύμφωνα με τα αδέρφια μας από το Τορόντο, μεταξύ 12 και 18 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Η πλάκα είναι ότι στο υπόδειγμα που σας παρουσιάζουμε ο "μακεδόνας", ονομάζεται .... Γιώργος Δώνης!!! Προσέξτε στο "ιθαγένεια" το "MAKEDONSKO". Ντόρα μου, κατάλαβες επιτέλους πού είναι η διαμάχη μας με τα Σκόπια; (όχι στο όνομα φυσικά!)



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη