6 Νοε 2008

Γιώργος Παπανδρέου

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΚΑΙ Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΓΙΟΥΣΕΝΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης, εκπαιδευτικός
Συνομιλούσα με δυο οργανωμένα στελέχη της Ν.Δ. πριν από λίγες ημέρες και σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι μιλούσα με τους… εκπροσώπους τύπου του Γιωργάκη Παπανδρέου!

Τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου είχαν υποστεί τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ για την υπόθεση Βατοπεδίου και Ρουσόπουλου!!!

‘Μα είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι εσείς; Μου θυμίζετε το σύνθημα που λέγαμε παλιά για τους κομμουνιστές: το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι και αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο!’

Γι αυτό και σήμερα δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος: οι μεγάλες πολυεθνικές των ΗΠΑ φάγανε κατάμουτρα δυο μεγάλα ΟΧΙ από τον Καραμανλή –αγωγός Μπουργκάς-Αλεξ/πολη και Βουκουρέστι με Σκόπια -και βάλθηκαν να τον ξεκάνουν πολιτικά μια ώρα νωρίτερα με την γνωστή και πετυχημένη μέθοδο των....
παρδαλών επαναστάσεων που εφάρμοσαν στις χώρες του Πρώην Σοβιετικού Μπλόκ!

Από την Πορτοκαλί επανάσταση της Ουκρανίας στην …Πράσινη της Ελλάδας!

Διότι δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ, από Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ήταν επί των ημερών του ιδρυτή του Αντρέα Παπανδρέου, με τον κληρονόμο Γιωργάκη μεταλλάχθηκε σε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση τύπου παραρτήματος …Σόρος!

Σε τι διαφέρει σήμερα το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη από το …Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι του Δημητρά δηλαδή;

Και δεν υπάρχει καμία δόση ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ σε αυτά που γράφω!

Ποιον είχε σύμβουλο ο Γιωργάκης ως Υπουργός των Εξωτερικών επι Σημίτη;

Μήπως τον ακτιβιστή ελληνοκύπριο Νίκο Τενιέρη και την οργάνωσή του CANA, που μάχεται κατά Τούρκων και Σκοπιανών για τα θέματα του ελληνισμού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού;

ΟΧΙ φυσικά!

Είχε ως σύμβουλο, τον άνθρωπο του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ, τον Άλεξ Ρόντος, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε το έργο του σε Σερβία και Ελλάδα, μετά προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Σαακασβίλι στην Γεωργία με τα γνωστά …αποτελέσματα!

Βλέπετε στην υπόθεση με τον Σαακασβίλι, υπήρχε ο αστάθμητος παράγοντας ….ΠΟΥΤΙΝ!

Ποιον είχε ο Γιωργάκης στο υπουργείο Παιδείας σύμβουλο;

Τον Κολλητό του Βοσκόπουλου του Ουράνιου Τόξου, τον κύριο Βαλλιανάτο!

Η βασική αρχή με την οποία ξεκινούν τις ΠΑΡΔΑΛΕΣ επαναστάσεις οι ΗΠΑνθρωποι, είναι η ανακάλυψη στο Κράτος-στόχο μειονοτήτων και η …καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους!

Αν μάλιστα υπάρχουν και οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία θα ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ δημιουργώντας …άπληστους και …κλέφτες ηγέτες, ακόμη καλύτερα!

Γι αυτό και ιδρύονται διάφορες ΜΚΟ στο κράτος –στόχο, χρηματοδοτούνται αδρά από άλλες ΜΚΟ αμερικανικών επιρροών και σηκώνουν το …μπαιράκι συνεπικουρούμενοι από τους ντόπιους Πρόθυμους Πολιτικούς της υπερδύναμης!

Για θυμηθείτε λίγο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την χρηματοδότηση τέτοιων ΜΚΟ στην Ελλάδα από το Υπουργείο Εξωτερικών επί υπουργίας του ΠΡΟΘΥΜΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Τώρα θυμηθείτε πάλι πόσα από αυτά ακολούθησαν το δόγμα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, από την αξιότιμη ΠΡΟΘΥΜΗ κυρία Ντόρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΤΙΠΟΤΑ….ΣΚΟΤΑΔΙ…

Μα πως είναι δυνατόν η Ντόρα να ….ΚΑΨΕΙ τον ΔΙΚΟ της άνθρωπο τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Αφού και οι δυο ανήκουν στους ….κοινούς ΦΙΛΟΥΣ πέραν του Ατλαντικού!

Έτσι, με τα ανελέητα χτυπήματα κατά του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ πετυχαίνει ΔΙΠΛΟ στόχο: Ανεβάζει στην πρωθυπουργία το ΔΙΚΟ τους ΠΑΙΝΤΙ τον Γιωργάκη, αλλά και στην απέναντι πλευρά της Ν.Δ. τοποθετεί ακόμη ένα ΑΔΕΛΦΑΚΙ του : την Ντόρα Μητσοτάκη!

Έτσι ότι και να γίνει, είτε ΠΑΣΟΚ είτε Ν.Δ. έρθουν στα πράγματα, ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη θα μπει στο…ΑΡΧΕΙΟ και τα ΣΚΟΠΙΑ με την ΤΟΥΡΚΙΑ θα συνεχίσουν να αποτελούν …ΠΙΣΤΟΥΣ ‘συμμάχους’ της Ελλάδας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ!

Ο νέος Σαακασβίλι και ο νέος Θηλυκός Γιούσενκο, θα φροντίσουν γι αυτό!!!

Έτσι θα συνεχιστεί απτόητη και η αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας με την ανεξέλεγκτη ροή των παράνομων μεταναστών από την Τουρκία, θα συνεχιστεί η αλλοίωση της θρησκευτικής ομοιογένειας των κατοίκων της Ελλάδας, όπως επίσης θα συνεχιστεί και η συνεχιζόμενη αγορά ΓΗΣ και κατοικιών από τους πλούσιους Βορειοευρωπαίους!

Για το ξεπούλημα ολόκληρου του δημόσιου τομέα, φρόντισε ο Σημίτης με την …μετοχοποίηση των διαφόρων ΔΕΚΟ και την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο.

Δε μένει παρά σε λίγα χρόνια, οι ΠΡΟΘΥΜΟΙ κυβερνήτες της χώρας αυτής, να την απαλλάξουν και από τους ίδιους της τους κατοίκους, στέλνοντάς τους μετανάστες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ….ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!


Αναστάσιος Καζαντζίδης

Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος


Υ.Γ.

Και να μην ξεχνάμε ποτέ ένα και βασικό: Γιωργάκης, Ντόρα και ΑλαβάνοΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στο ΙΔΙΟ μπλόκ των ΠΡΟΘΥΜΩΝ!

Θυμηθείτε μόνο την ΚΟΙΝΗ στάση τους στο σχέδιο ΑΝΑΝ…

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη