11 Νοε 2008

Οδοκαθαριστή, πατέρα πέντε παιδιών, πέταξε στο δρόμο ο δήμος Κατερίνης


Ένα δράμα ζω εγώ ο Στυλιανός Ζουρνατζίδης και η εφταμελής οικογένεια μου εδώ και δύο χρόνια από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή Κατερίνης με δήμαρχο το Σάββα Χιονίδη και τοποθέτησε αντιδήμαρχο καθαριότητας τον Μιλτιάδη Σπυριδόπουλο.
Με την προηγούμενη δημοτική αρχή εργαζόμουν με συμβάσεις, πότε εγώ και πότε ο μεγαλύτερος γιος μου, στον τομέα καθαριότητας στην αποκομιδή σκουπιδιών.
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σπυριδόπουλος με πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο και μου φέρθηκε με άγριο αντοικοινωνικό τρόπο, αρνούμενος να ανανεώσει τη σύμβαση μου. Όταν του είπα ότι έχω να θρέψω πέντε παιδιά και μια γυναίκα μου είπε επί λέξει :" δεν με νοιάζει, αν έχεις να θρέψεις πέντε ή δέκα παιδιά. Εγώ κάνω κουμάντο τώρα"
Του είπα ότι θα βγάλω το θέμα μου στα κανάλια και ο Σπυριδόπουλος απάντησε : " Στα αχαμνά μου και αν βγάλεις το θέμα στα κανάλια ή αν πας ακόμα και στον υπουργό".
Ας σημειωθεί εδώ ότι από την οικογένεια δεν εργάζεται κανένας και το μικρότερο παιδί είναι εφτά ετών.
Ο μεγαλύτερος γιος μου για να επιβιώσει, έστω ο ίδιος, αναγκάστηκε πριν λίγο καιρό να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς για τη Γερμανία.
Ανάλγητο αντικονωνικό και αποκρουστικό το "προφίλ" ορισμένων "αιρετών" της τοπικής αυτοδιοίκησης και με δεδομένο το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Στο κάτω - κάτω μια δουλειά να μαζεύω σκουπίδια ζητώ και να ζω αξιοπρεπώς ως άνθρωπος, για να μπορέσω να θρέψω την πολυμέλη φαμελιά μου.

Ζουρνατζίδης Στυλιανός
Κατερίνη 11-11-2008

σημ.taxalia: η διαχείριση της είδησης, γίνεται με ευθύνη της εφημερίδας ΑΡΓΩ της Πιερίαs.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη