10 Νοε 2008

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ...ΡΩΣΩΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ

Αγαπητό ΕCHELON, CIA, NCA και φίλοι μας στην Αμερικανική πρεσβεία, που θα διαβάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα (seconds) αυτή την ανάρτηση (post): Ο τίτλος σας κάνει εντύπωση, ε; Την ίδια εντύπωση μας κάνει κι εμάς, ο γλυκούλης Hoyt ! Mαζέψτε τον, το ξανάπαμε! Η Ελλάδα (Greece) δεν είναι ...μπανανία (αυτό δεν ξέρουμε πώς είναι στα Αμερικανικά).
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ….ΡΩΣΩΝ;

Και δεν είναι καθόλου ρητορικό το ερώτημα!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή της εγκατάστασής του στη Θεσσαλονίκη, ο συνέχεια χαμογελαστός κύριος Hoyt Brian Yee, με το μόνο που ασχολείται συνεχώς, είναι πως θα εξοργίσει περισσότερο τους Έλληνες εναντίων των Η.Π.Α. και πως θα ωθήσει την ελληνική κυβέρνηση στην αγκαλιά του ΠΟΥΤΙΝ και του Μεντβέντεφ!

Η ανθελληνικότητά του δε και το μένος του ιδιαίτερα εναντίων των Μακεδόνων και των κατοίκων της Θράκης, αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, εξόργισε μέχρι και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Λιάνη με την απροκάλυπτη παρέμβασή του στις εορταστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία στη Μελίτη.

Είχα γράψει τότε ένα άρθρο, για την αναγκαιότητα της άμεσης ΑΠΕΛΑΣΗΣ του από τη χώρα http://kostasxanthi2008.spaces.live.com/Blog/cns!305A5882F929800C!2562.entry

και αντιμετωπίστηκα περίπου ως γραφικός από του δημοσιογραφικούς κύκλους των φίλων του ….Βαλλιανάτου στην Αθήνα.

Και έρχεται το προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την εξωφρενική ανθελληνικότητα του Αμερικανού προξένου Θεσσαλονίκης, που γεννά το εύλογο ερώτημα στον απλό πολίτη: μήπως ο άνθρωπος αυτός είναι πράκτορας των Ρώσων και θέλει να βγάλει την Ελλάδα έξω από το πελατολόγιο των αμερικανικών όπλων και να την οδηγήσει στην αγκαλιά των Ρωσικών οπλικών συστημάτων;

Διότι δεν μπορεί στα καλά καθούμενα, να πηγαίνεις και να βρίσκεις τον αρχηγό των Τσιγγάνων στη Θράκη και να τον ….παρακαλάς με λίγα λόγια, να εγείρει θέμα ….μειονότητας στην Ελλάδα!

Αυτή την μεθόδευση, μόνο τα μυαλά της πρώην ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ θα μπορούσαν να την γεννήσουν!

Είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η ελεεινή συμπεριφορά από τη φίλη και σύμμαχο κυβέρνηση των Η.Π.Α.;

Μόνο πράκτορας που θέλει να διαταράξει τις σχέσεις της κυβέρνησης των Η.Π.Α. με την κυβέρνηση Καραμανλή θα δρούσε κατά αυτόν τον τρόπο.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε για αστείο ότι μπορεί ο άνθρωπος αυτός, να δρα κατόπιν εντολών της ίδιας της Αμερικανικής κυβέρνησης!

Αυτό …πρέπει να αποκλειστεί δια της ατόπου απαγωγής, διότι αν ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο, έπρεπε να είχε ΑΠΕΛΑΘΕΙ ….ΧΘΕΣ και να είχε ζητηθεί από τον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον να πράξει το ίδιο, να είχαμε κάνει καταγγελία στον ΟΗΕ για ΩΜΗ παρέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Ελλάδας και να συγκαλούσαμε έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ!

Αφού δεν έγινε τίποτε από αυτά, άρα κάτι άλλο συμβαίνει!

Βρε μήπως ο άνθρωπος είχε συνηθίσει στο ήπιο και ήρεμο κλίμα του Κοσσόβου όπου υπηρετούσε πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη και μόλις πάτησε το πόδι του στη νύφη του Θερμαϊκού έπεσε σε βαριά ….κατάθλιψη; (σε καμία κατάθλιψη δεν έπεσε. Αντιθέτως φημίζεται για τις επιδόσεις του στον ..ποδόγυρο)

Μήπως;
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός0αρθρογράφος

Υ.Γ.
Αλήθεια, ο Παναγιώτατος Θεσσαλονίκης τι λέει για τις ενέργειες αυτές;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη