4 Νοε 2008

Mε πρωτοβουλία ΨΩΜΙΑΔΗ ξαναστήνεται το περίπτερο που έκαψαν οι φλώροι


Με δαπάνες της Νομαρχίας, θα ανακατασκευατεί το περίπτερο που έκαψαν οι κουκουλοφλώροι σπυριάρηδες κάγκουροι χαλβάδες, τα ξημερώματα της Κυριακής 2-11-08, σύμφωνα με δήλωση του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια, όπως και ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Από την πλευρά της αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης, δήλωσε: "Κατανούμε απόλυτα τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες του κόσμου. Ωστόσο όταν οι δράστες βρίσκονται μέσα στο πανεπιστήμιο, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα." Τρίχες!
Και αφού και κατανούμε τα παράπονα των 4ο ανθρώπων των οποίων κάηκαν τα αυτοκίνητα και των 20 καταστηματαρχών που είδαν συντρίμια την περιουσία τους, κάνουμε μια πρόταση: Επειδή όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτή την κατάντια, να αποζημιώσουμε όλοι μαζί αυτούς τους ανθρώπους. Στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ να μπει εκτάκτως προσαύξηση των δημοτικών τελών κατά 50 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό της Θεσσαλονίκης και επιπλέον να κρατηθεί από το Δώρο Χριστουγέννων, όλων των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, το ποσό των 100 ευρώ! Τα χρήματα να δοθούν στους πληγέντες, από τις πέτρες των φλώρων, που υποδύονται τους αναρχικούς*. Έτσι, θα "κατανοήσουμε" καλύτερα όλοι μας!!! Έτσι, δεν είναι;
*Αναρχικός είναι ένα άτομο υψηλής θεωρητικής κατάρτισης, με συνεπή μακροχρόνια αντισυμβατική στάση ζωής. Δεν είναι ο κάθε "κάγκουρος" αγάμητος τσόγλανος, που κάνει χαβαλέ, ένα Σαββατόβραδο, καίγοντας περίπτερα γιαγιάδων και αυτοκίνητα ασθενών από την επαρχία, που ξενυχτούν καταταλαιπωρημένοι, δίπλα στους αρρώστους τους, στα γειτονικά νοσοσκομεία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη