7 Δεκ 2008

Συνεπέστατος ο ALPHA στον ανθελληνικό του ρόλο


Σχόλιο taxalia: ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ALPHA ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ TΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ". ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ TOY ΔΙΚΤΥΟΥ "ΣΟΡΟΣ". Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ (ή τουλάχιστον προσπαθεί)! Παραμύθια...σας πήραμε χαμπάρι! Δεν ξέρω πόσοι από τους "μπροστινούς" του καναλιού το αντιλαμβάνονται. Υποθέτω οι περισσότεροι.....αλλά μπροστά στα νουμεράκια της AGB...
..
Γράφει ο αναγνώστης:

Έχουμε μείνει όλοι οι Έλληνες με ανοιχτό το στόμα καθώς παρακολουθούμε σήμερα τα ''αντικειμενικά'' κατά τα άλλα Μ.Μ.Ε να προσπαθούν να πείσουν την μάζα (εμάς δηλαδή) ότι οι βανδαλισμοί και οι ξυλοδαρμοί πολιτών που ακολούθησαν του θανάτου του 16χρονου από αναρχικούς φασίστες είναι κάτι το φυσιολογικό!

Έχουν μάλιστα επιστρατέυσει κάθε λογής ανθρώπων οι οποίοι έχουν μια επιρροή στο κοινό για να μπορέσουν να κατορθώσουν κάτι τέτοιο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρουσία του Κου Λαζόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο οποίος μάλιστα σε ερώτηση του ''αντικειμενικού'' δημοσιογράφου Κου Σρόιτερ για το τί θα έλεγε ο Κος Λαζόπουλος σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε ,απάντησε να μην σταματήσουν!!!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο πλέον! Να προσπαθούν τα Μ.Μ.Ε να πείσουν την μάζα (τον λαό δηλαδή) ότι είναι φυσιολογικό και μάλιστα πρέπει να επικροτήσουμε τις ενέργειες των αναρχικών και να τους αφήσουμε να καίνε να σπάνε και να ξυλοκοπούν πολίτες ανενόχλητοι!!Θα πρέπει να είμαστε και υπερίφανοι μήπως για την ''υγειή'' αντίδραση των αναρχικών;

Έλεος πια!! Αφυπνισθήτε Έλληνες!! Η Ελλάδα καίγεται! Και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να το σταματήσει αυτό!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη