3 Δεκ 2008

Η μικρή ΚΑΤΕΡΙΝΑ που σήμανε συναγερμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Στο taxalia, παίρνουμε δεκάδες μηνύματα για "βοήθεια", αιμοδοσία, ανθρώπους που έχουν ανάγκη κ.λ.π. Αποφεύγουμε να τα δημοσιοποιούμε καθώς δεν έχουμε τι δυνατότητα να ελέγξουμε την ακρίβεια των στοιχείων. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, η υπόθεση είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη και αληθέστατη:
Η ενός έτους Κατερίνα Συροπούλου, κόρη του Κώστα Συρόπουλου(πασίγνωστου "άρρωστου" ΠΑΟΚτση και της Ελένης Σαλονικίδου από τη Βέροια, πάσχει από όγκο στο κεφάλι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να ξαναμεταβεί στο νοσοκομείο στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχισή της. ‘όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει για να σωθεί η μικρή Κατερίνα.

Την υπόθεση γνωρίζει βέβαια ο περισσότερος κόσμος και κυρίως οι ΠΑΟΚτζήδες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν δείξει συγκλονιστική ανταπόκριση.

Τη μικρή επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ανακοινώσεις υπάρχουν και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Δείτε το δημοσίευμα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε στο blog που δημιούργησαν φίλοι της οικογένειας:


Περιμένουμε το νέο λογαριασμό ΙΒΑΝ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη