8 Δεκ 2008

Αυτούς τους αληταράδες ποιος θα τους μαζέψει;


Ξεσαλωσαν και χτες τα κατευθυνομενα Μμε και οι διαφοροι "σοφοι" που επιστρατευτηκαν για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και να παραπληροφορησουν τον κοσμο. Πατωντας πανω στο πτωμα του 16χρονου,βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν στην επιφανεια ολα τα συμπλεγματα τους εναντιον της Ελλαδας, της Δημοκρατιας, της Αστυνομιας και της Ταξης.

Τους ειδαμε λοιπον: καθισμενοι αναπαυτικα στις καρεκλες τους & στις πολυθρονες τους,να κανουν υψηλη κριτικη στους αστυνομικους. Περιττο να πουμε οτι τους καταδικασαν ηδη (εδω εκαναν το ιδιο για μοναχους, στους "μπατσους" θα κολλαγαν;) και δε σεβαστηκαν τιποτα,αφου προβαλλαν κανονικα τα προσωπα τους στις φωτογραφιες (ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η...ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ;).Γιατι δε δινετε και τις διευθυνσεις τους ρε παιδια,να πανε οι...προστατες του λαου να βρουν τις οικογενειες τους;!

Κουβεντα για τους ξυλοδαρμους πολιτων και πληρης καλυψη στις ανυπολογιστες καταστροφες καταστηματων,ακομα και πολυκατοικιων!!! Ολα δικαιολογουνται σ'αυτο τον οικο ανοχης που λεγεται Ελλαδα (;) και ολα επιτρεπονται απο τα καλυτερα δεκανικια της εκαστοτε εξουσιας,που χαιρεκακα αποκαλουν "γνωστους-αγνωστους", ενω ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι.

Φυσικα,δε θα μπορουσε να λειψει απο αυτο το τρικουβερτο πανηγυρακι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (λα)Λακης Λαζοπουλος:οπως τα σαλιγκαρια και διαφορα αλλα ερπετα,βγηκε κι αυτος απο την τρυπα του μολις μυριστηκε...βροχη και ακαθαρσιες, προκειμενου να μας διαφωτισει κι εμας τους αδαεις! Αυτοι που τον εξαφανισαν τηλεοπτικα-ΛΕΓΕ ΜΕ ALPHA-τον εβγαλαν στα παραθυρα χτες, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη