19 Δεκ 2008

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, διορίστηκε στο δημόσιο, ως ..δενδροκηπουρός!!!


Είναι απίστευτοι τελικά οι κ.κ. Κυβερνώντες. Εδω ο κόσμος καίγεται και η νεολαία στενάζει απο την ανεργία κι αυτοί αντί να δούν πως θα απαλύνουν λίγο τον ανθρώπινο πόνο, ρίχνουν λάδι στην οργή των πολιτών με τις ανήκουστες πράξεις τους. Είμαι σίγουρος ότι ο κορυφαίος, λατρεμένος από όλους τους Έλληνες γκολκήπερ, που δόξασε τόσες φορές την Ελλάδα και τη Σημαία μας, με τα χρώματα της Εθνικής μας, δεν ξέρει τίποτα γι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.
Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ δεν θα καταδεχόταν ΠΟΤΕ τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ. Να αρπάξει απ το στόμα άνεργου νέου -ίσως φιλάθλου του ολυμπιακού- τη μπουκιά ψωμί, καταλαμβάνοντας μια θέση ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΥ !! αυτός που δόξα νάχει ο Θεός , η Πατρίδα τον έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες του. Και απ ότι ξέρω οι αμοιβές του πλησιάζουν το 1.000.000 ΕΥΡΩ ετησίως και άδεια ΠΡΟ ΠΟ τούχουν δώσει και δόξες και τιμές, που ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ!!
Όμως Αντώνη μου ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ έχεις ΕΣΥ να πας για ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα.
Το θέμα όμως δεν αφορά εσένα -μόνο- αλλά και τους ανεγκέφαλους που προχώρησαν στο διορισμό σου. Σαφώς κι έχεις τα περισσότερα προσόντα απο ενα ανεργο πανεπιστημιακό ή απο ενα άνεργο επιστήμονα, αλλά ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ αυτή η πρόσληψή σου με απόφαση των κ.κ. Νάκου και Ιωαννίδη; Εμείς φίλε ντρεπόμαστε να σε δούμε απο Τσιτάχ, Αρουραίο. ΕΣΥ??



φίλε Αργύρη, τα ΄παμε πολλές φορές: Κινητήρια δύναμη της ελληνικής πολιικής σκηνής, είναι ο "διορισμός". Διορισμό στο ελληνικό δημόσιο δεν αρνείται ούτε ο Θεός!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη