22 Δεκ 2008

Κρύβουν τα έγγραφα για το σχέδιο Ανάν.Ποιοί "τα πήραν";

Σας το είπαμε. Κάποτε θα αποκαλυφθούν τα πακέτα που πήραν τα μέλη της "συμμαχίας των πρόθυμων" (φωτο). Τα λαμόγια με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις, που τ'άρπαξαν χοντρά από τη CIA για να μας πουλήσουν εθνομηδενισμό και να μας χαρακτηρίζουν "εθνικιστές". Οι λιγδιάρηδες, Αμερικανοτσολιάδες, που "συνωστίζονταν" για τα δολαριάκια της CIA. Και βγάλαν και γλώσσα τα ρεμάλια του κερατά.
....
Δικαστική κόντρα της CIA με ερευνητές για τις αμερικανικές χρηματοδοτήσεις
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ/ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

ΣΤΑ δικαστήρια οδηγείται η πολύχρονη διαμάχη της CIA με ομάδα ερευνητών και δημοσιογράφων, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον νόμο Freedom of Information Act (FOIA) κατάφεραν να εντοπίσουν -και σε μερικές περιπτώσεις να φτάσουν- σε σημαντικό αριθμό απόρρητων εγγράφων που αφορούν την χρηματοδότηση του σχεδίου Ανάν και της αποστασίας του 1965, την υπόθεση των Ιμίων, όπως και το πραξικόπημα εναντίον του Μακάριου.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε ο αποχαρακτηρισμός απόρρητων εγγράφων, για τα οποία οι ερευνητές και οι δημοσιογράφοι, είχαν βάσιμες πληροφορίες, ότι αναφέρονται σε χρηματισμό Ελλήνων υπηκόων (το 1965), και Κυπρίων πολιτών (το 1974 και το 2004).

Μετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν, το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ διέρρευσε ένα κατάλογο με οργανώσεις που έλαβαν οικονομική ενίσχυση, φροντίζοντας να καλύψει τα ονόματα των μελών των διοικητικών συμβουλίων, αλλά και πρόσωπα που ηγήθηκαν των ΜΚΟ.

...
Ολόκληρη η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου, στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ>>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη