29 Δεκ 2008

Τραυματίστηκε ελαφρά ο διαχειριστής του Indymedia

Τραυματίστηκε ελαφρά στη γλουτιαία χώρα (πιό απλά: κωλομέρια) ο διαχειριστης του athens.indymedia, καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μπροστά από την Ισραηλινή Πρεσβεία.

Ο κ.καθηγητής, γλίστρησε από τον δερμάτινο natuzzi καναπέ του, στην έπαυλή του στο Ψυχικό, όταν αναπήδησε από ενθουσιασμό βλέποντας στην τηλεόρασή του τον παράτολμο Παλαιστίνιο, που κατέβασε την Ισραηλινή σημαία και ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ φίλοι Έλληνες. Αυτός συνελήφθη!!! Να τα ξαναπούμε για το ρόλο της αστυνομίας; Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι αν κάψεις την ελληνική σημαία, γίνεσαι ..υπουργός και φυσικά ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ κανείς!!!

Πόσες φορές πρέπει να το δείτε για να ρωτήσετε τον ροχαλίζοντα Καραμανλή: Γιατί ρε φίλε, δεν συλαμβάνεται ποτέ, άνθρωπος που βεβηλώνει την ελληνική σημαία;

Ο κ.καθηγητής λοιπόν, γλίστρησε από τον καναπέ του και πέφτοντας του έπεσε το svarovski ποτήρι, που κρατούσε για να απολαμβάνει στη ζέστη του τζακιού του, τη Dom Perignion της ημέρας. Έπεσε πάνω στα γιαλιά και έκοψε τον αφράτο, κάτασπρο πισινούλη του.


Με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό του, άνοιξε το επίχρυσο ΝΟΚΙΑ Ν-95 του και άρχισε να τηλεφωνεί προσωπικά στους υποτακτικούς του νεολαίους.

Όμως φεύ! όλοι ήταν απασχολημένοι. Άλλοι έπαιζαν στο playstation, άλλοι έκαναν σκι στην Αυστρία, με τη μαμά, άλλες έκαναν solarium και spa στα σαλόνια ομορφιάς της Εκάλης. Η ώρα περνούσε γρήγορα στο χρυσό Rolex του, αλλά τα "κωλόπαιδα" έφτιαχναν το emo style μαλλί τους και ήταν απρόθυμα να κατέβουν στο κρύο, αφού το μενού δεν είχε σπασίματα.


Οι λίγοι διαθέσιμοι άλλαζαν πάνες, καθώς ένιωθαν ότι αυτοί τη φορά, θα είχαν απέναντί τους, ένα πράγμα που υπήρχε σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Ελλάδα και θα το έβλεπαν για πρώτη φορά: αστυνομία.

Αυτή τη φορά, ο Καραμανλής, για να αποφύγει τις φάπες του πανίσχυρου εβραϊκού συστήματος, ξύπνησε και έδωσε εντολές, να κουνήσουν τον κώλο τους, άσχετα από το τι θα πουν τα "κανάλια", αυτοί οι περίεργοι τύποι με τις ασπίδες, που μονίμως τα ξύνουν (ξέρετε ποιά) όταν βλέπουν ελληνικά καταστήματα να καίγονται, ενώ γίνονται ρόμποκοπ αποφασιστικοί τιμωροί του εγκλήματος, όταν κινδυνεύει η Ισραηλινή ή η Αμερικανική πρεσβεία.

Και μαζί με τον Καραμανλή ξύπνησαν και οι Έλληνες και άρχισαν να του πετάνε λεμόνια, αντί για τα συνήθη ψηφοδέλτια, μπας και δώσει τις ίδιες εντολές, όταν οι "κουκουλοφόροι" σπάνε τα μαγαζιά του, καίνε τις περιουσίες του, "απαλλοτριώνουν" τη δημόσια περιουσία, "ακυρώνουν" το Ι.Χ. του, συστήνουν συμμορίες για να λειτουργούν ως τρομοκρατικά μπουλούκια που δέρνουν γεροντάκια, γυναίκες τροχονόμους, παπάδες κ.λ.π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη