6 Ιαν 2009

Αναφορά στο ΕΣΡ για τα δελτία ειδήσεων ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ περί "στοιχημάτων πυρπόλησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου"


Δικηγόρος, ονόματι Βασίλης Σωτηρόπουλος, κατέθεσε αναφορά στο Ε.Σ.Ρ. για τη γνωστή πλέον υπόθεσης της πλάκας, που έκανε μπλογκερ, ότι δήθεν, ξένες εταιρείες στοιχημάτων, παίζουν στο στοίχημα, το αν θα ξανακαεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κακλαμάνη.
Στην "είδηση" που έστειλε ο ευφυής και ευφάνταστος μπλόγκερ σε χιλιάδες παραλήπτες (μεταξύ αυτών και στο taxalia, τσίμπησαν πολλά μπλογκς (όχι το taxalia), και αυτό δεν είναι τρομερό, καθώς τα μεγάλα τουλάχιστον μπλογς, βομβαρδιζόμαστε από e-mails, τα οποία λογικά δεν προλαβαίνουμε να ελέγξουμε πάντα. Το τρομερό όμως είναι ότι την πάτησαν και δυό μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία λειτουργούν με εκατοντάδες επαγγελματίες, αμοιβόμενους ρεπόρτερς και συντάκτες, οπότε είναι αδικαιολόγητοι. Πρόκειται για τον ΑΝΤ1 και το ΣΚΑΪ.
Προφανώς ο Μίνως Κυριακού είναι πολύ εκνευρισμένος και με τον μπλόγκερ και με τα ...τσακάλια του, που ΚΛΕΒΟΥΝ ειδήσεις και "ειδήσεις" από τα μπλογκς, χωρίς διασταύρωση (πρόβλημά τους) και χωρίς αναφορά πηγής (πρόβλημά μας) .
Ολόκληρη η αναφορά με τα ..σχετικά εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη