6 Ιαν 2009

ΣΟΚ και ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Η μεγαλύτερη αυτή τη φορά!

Το μεγαλύτερο εθνικό δρόμο της ΠΓΔΜ, το δρόμο που ενώνει τη Σερβία με την Ελλάδα και διασχίζει όλη τη FYROM (γνωστός και ως Πανευρωπαϊκός διάδρομος 10) , μετονόμασαν σήμερα οι Σκοπιανοί, σε "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ"



Την ανακοίνωση έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Shefik Duraku στο σκοπιανό Alfa.


Επίσης ανακοίνωσε ότι το μέτρο θα συμπληρωθεί από την επίσημη μετονομασία του γηπέδου των Σκοπίων σε "Αρένα Φίλιππος ο Β΄".
http://balkaninsight.com/en/main/news/15863/

Εφημερίδες των Σκοπίων, δεν έδειξαν ενθουσιασμένες από τη μετονομασία του διαδρόμου 10, σε "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ" και αναφέρουν ότι αυτό ξεχειλίζει το ποτήρι και θα προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση της Ελλάδας. (λάθος κάνουν, η Ελλάδα δεν έχει καιρό για τέτοια. Είναι μια δρυς που έπεσε και όποιος θέλει την ξυλεύει. Ή καλύτερα, η Ελλάδα είναι πια πτώμα, το οποίο σκυλεύει όποιος θέλει. Μόνο 5 μπλόγκερς από τη Μακεδονία θα ασχοληθούμε.....)


Δικαίως λοιπόν μας γράφει Σκοπιανός blogger: Ώρα να αλλάξετε το όνομα της Θεσσαλονίκης, σε Solun! (μ'αυτούς τους πολιτικούς, θα γίνει κι αυτό milo!).


Ως taxalia, θα επισημάνουμε τρία πράγματα, πέρα από την ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ των Σκοπιανών.


1. Ότι αυτός ο δρόμος (paneuropean corridor 10) έγινε με Ελληνικά λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2. Ότι είπαμε 30 φορές από το taxalia, ότι πρέπει να αλλάξει η ονομασία "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ" , σε "ΟΔΟΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" και


3. Ότι είπαμε 30.000 φορές, για το ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


Όσο το taxalia, φωνάζει για τη μετονομασία της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ και το άγαλμα του Μεγ.Αλεξάνδρου, οι Σκοπιανοί κατοχυρώνουν στην πράξη την ιστορία της Μακεδονίας, με τους προδότες Έλληνες πολιτικούς (ναι Κώστα εσένα εννοώ) να φοβούνται να κάνουν δυό απλές κινήσεις σύνδεσης της Αθήνας (=Ελλάδας), με την ιστορία της Μακεδονίας.


Καλή η απόδοση ευθυνών αργότερα, όταν θα έχουμε χάσει τα πάντα, καλά τα σενάρια συνομωσίας για εχθρούς, που πολεμούν την Ελλάδα, για Νεφελίμ που μας κυνηγούν από τα έγκατα της γης, αλλά εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι σε μια απλή, πάναπλη ερώτηση:


Κ.Καραμανλή, Μακεδόνα Πρωθυπουργέ, ποιός σας εμποδίζει να κάνετε επιτέλους αυτό το γαμημένο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα; Ποιός ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη