8 Ιαν 2009

Έκοψαν στον αέρα την Τατιάνα Στεφανίδου


"Αυτό που έγινε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεόρασης. Είχε βγεί στην εκπομπή της Στεφανίδου η αδερφή του βαρύτατα τραυματισμένου Διαμαντή Μαντζούνη και τα΄χωνε στην Τατιάνα. Και τι δεν της έλεγε!

Ότι δεν σέβεται την κατάσταση του αδερφού της, ότι οι δημοσιογράφοι της πήγαν στο σπίτι τους και προσπάθησαν να πάρουν φωτογραφίες του αδερφού της, ότι παραβιάζει προσωπικά δεδομένα βάζοντας συνέχεια στην οθόνη την φωτογραφία του 2006 του Διαμαντή. "Μιλάω κινέζικα και δεν με... καταλαβαίνεις κυρα Τατιάνα;" είπε η κ.Μαντζούνη στην Τατιάνα και άφησε την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό. "Το ΄πα και το πρωί στον Παπαδάκη να μην μας ενοχλείτε, αφορά και τον άντρα σου αυτό" είπε η αφερφή του τραυματισμένου άντρα των ΜΑΤ.

Και ξαφνικά, μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, που δεοντολογικά τουλάχιστον η άποψη της οικογένειας (είτε συμφωνει είτε διαφωνεί κανείς) έπρεπε να ακουστεί, ...τους έκοψαν στον αέρα για να πάνε σε διαφημίσεις και μετά έριξαν τίλους τέλους. Απαράδεκτο απο πάσης άποψης. Να ζήσεις Μίνωα με το κανάλι σου και με τους συμβούλους σου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ."


insider

σχόλιο taxalia και μήνυμα προς την αδερφή του Διαμαντή: Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ. ΑΠΛΑ, ΜΗΝ "ΒΓΑΙΝΕΤΕ". ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
σχόλιο 2. Δεν είναι η Τατιάνα η χειρότερη στην ελληνική tv! Eκτιμούμε ότι έχει ευαισθητοποιηθεί από την απόπειρα δολοφονίας του αστυφύλακα και βρίσκουμε θετικές τις συγκεκριμένες εκπομπές της. Λάθος στόχο βρήκαν τα σκάγια. Και έχετε υπόψη σας, ότι τις εκπομπές τις κόβουν οι "από πάνω" (αρχισυντάκτες, ιδιοκτήτες κ.λ.π.). Όχι οι παρουσιαστές.
..
update: το e-mail είδαμε μόλις, δημοσιευμένο και στο troktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη