17 Ιαν 2009

Μποϋκοτάρετε αυτές τις εταιρείς, που στηρίζουν το ΙΣΡΑΗΛ

μας το έστειλε ο sotsot36 και το δημοσιεύουμε ΑΠΡΟΘΥΜΑ. Είπαμε να μην του χαλάσουμε το χατίρι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναπούμε, ότι αυτού του είδους ο ακτιβισμός, αυτογελοιοποιείται. Όπως οι νόμοι, που δεν εφαρμόζονται.
Όπως το άρθρο του Κ.Ο.Κ. που λέει ότι απαγορεύεται η χρήση κινητού στο αυτοκίνητο.
Δεν είναι γελοίο, να σκέφτεσαι ότι υπάρχει τέτοια διάταξη, όταν παραβιάζεται πάνω από 20 εκατομμύρια φορές την ημέρα (5 εκ.οδηγοί Χ 4 φορές λέμε εμείς...).
Αντίστοιχα, δεν είναι γελοίο, να διακινείται υλικό για μποϋκοτάζ στις Εβραϊκές εταιρείες και όσο αυξάνεται ο αριθμός των εκκλήσεων, άλλο τόσο να αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών στο Εβραϊκό CARREFOUR? Μήπως είδατε τι γίνεται στο Εβραϊκό αυτό υπερκατάστημα; Για το οποίο κάνουν όλοι τουμπεκί, επειδή είναι και το κρισιμότερο στο θέμα "μποϋκοτάζ"; Εκεί φάινεται κατά πόσο οι Έλληνες σαμποτάρουν τις Εβραϊκές επιχειρήσεις. Στη ναυαρχίδα των Εβραϊκών επιχειρήσεων, που είναι το CARREFOUR.
Το όνομα του οποίου, ούτε οι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ συν-μπλογκερς, που μας στέλνουν τέτοια μηνύματα μέρα - νύχτα, δε λένε. Έχει κανένα νόημα, να προτρέπεις τους καταναλωτές να κάνουν μποϋκοτάζ στο .."Kotex"? Αυτό που τσούζει είναι το CARREFOUR! Στο οποίο προσκυνάνε οι Έλληνες. Με απίστευτη λύσσα! Έχετε δει πώς ψωνίζει ο κόσμος στο Εβραϊκό CARREFOUR? Τέτοιο φανατισμό ούτε στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ δεν βλέπουμε. Το θέαμα στο Εβραϊκό CARREFOYR είναι σοκαριστικό! Τέτοια λύσσα για ψώνια!!! Ποιό μποϋκοτάζ λοιπόν;
Για τελευταία φορά λοιπόν: ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΣΤΟ CARREFOUR. ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΟΥ.
Sakis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη