28 Ιαν 2009

Tο φασιστικό καθεστώς Γκρούεσκι και ο ..Bulgarmak

Από το πρωί διακινείται η πληροφορία ότι συνελήφθη ο Σερβικής καταγωγής Βάσκο Γκλιγκόροβιτς (Vasilije Gligorijevic). Στο taxalia έχουμe επιφυλάξεις. Φυσικά, δεν περιμένουμε από το φασιστικό καθεστώς Γκρούεσκι, να δώσει πληροφορίες......
Λεπτομέρειες έχει φυσικά το macedonia-greece , ο akritas, η zougla κ.α. και υπάρχει έντονη κινητικότητα, από το πρωί..
Το πιό αναχρονιστικό, απεχθές και γελοίο, καθεστώς της Ευρώπης, δείχνει δείγματα γραφής. Ο Βάσκο έκανε τη μετάφραση του ΗΛΙΘΙΟΔΕΣΤΕΡΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, αυτό που εμπνεύστηκε η παρέα του VMRO, έφερε στο διαδίκτυο το taxalia και εκθέτει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ και τον γνωστό καραγκιόζη των Βαλκανίων, Νίκολα Γκρούεσκι, που ευθύνεται για το αδιέξοδο στις συνομιλίες και ό,τι άλλο ακολουθήσει.
Οι φασίστες ήδη έχουν κλείσει τον λογαριασμό του στο YOUTUBE και την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του.
Να θυμίσουμε μόνο στους "συμπατριώτες" μας, σλαβομακεδονικής συνείδησης, που μας διαβάζουν προσεκτικά, ότι η Ελλάδα επιτρέπει να ζει και να βασιλεύει η κωμική σελίδα του φίλου μας του Νικολάκη του Στοίδη.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι θεωρούμε το γειτονικό λαό φίλο, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Σλαβομακεδόνες γείτονές μας, ζήσαμε άριστα μαζί για δεκαετίες, πρόβλημα έχουμε με την υπερεθνικιστική παρέα των ναρκοεμπόρων και κακοποιών, που κυβερνά τώρα τα Σκόπια, με τρόπο που παραπέμπει σε χούλιγκανς κι όχι σε σοβαρούς πολιτικούς.
...
ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ http://macedonia-greece.blogspot.com/ και στον ΑΚΡΙΤΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη