20 Φεβ 2009

Ο χάρτης στο press-gr, οι κόντρες, το troktiko, η zougla και οι ...απονήρευτοι αναγνώστες


Το press-gr ανανεώθηκε. Τον τελευταίο καιρό έχασε την παλιά του αίγλη και πολύ μεγάλο μέρος της επισκεψιμότητάς του. Για αυτό άρχισε να βάζει, ό,τι του στέλνουν. Αέρα -πατέρα.

Προχθές, αναδημοσίευσε άρθρο που έλαβε από το οικονομικό portal "sofokleous10" (το οποίο παίρνουμε όλοι σχεδόν οι bloggers), με θέμα "η Βαλκανική μαύρη τρύπα των Τραπεζών".

Στο άρθρο αυτό, πρόσθεσε χάρτη στον οποίο η FYROM αποκαλείται με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Είναι πιθανόν, πάνω στη βιασύνη του να μην το πρόσεξε ο Καψαμπέλης ή ο Παπαγιάννης, που κάνουν τις αναρτήσεις.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί αναγνώστες αντέδρασαν.

Εμείς, μετά από αυτό, γράψαμε ΠΟΛΥ ευγενικά το χθεσινό μας άρθρο, με το οποίο καλούσαμε το blog να αλλάξει το χάρτη, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αβλεψία.

Αντί αυτού, οι δύο φίλοι, αποφάσισαν όχι μόνο, να μην αλλάξουν το χάρτη, αλλά να διανθίσουν το κείμενο, με τα γνωστά προκλητικά και απολύτως γελοία σχόλια, περί "εθνικιστών", "ελληναράδων" και τις άλλες χοντρομαλακίες, οι οποίες κάποτε προκαλούσαν αντίδραση, τώρα προκαλούν γέλιο. Λες και το γεγονός ότι κάποιος απαιτεί την αναγραφή της επίσημης ονομασίας, που είναι FYROM τον κάνει "εθνικιστή". Οι μπουρδολόγοι ετικετάδες (που κολλούν ετικέτες όπως "ελληναράς"), έχουν γίνει πολύ ανιαροί και απλώς μικραίνουν τον διαθέσιμο χώρο για γράψιμο στους όρχεις μας.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι με τους καθ'έξιν ηλιθίους, ασχολούνται οι κρατικές υπηρεσίες πρόνοιας και ίσως κάποια ψυχιατρικά ιδρύματα , όχι οι bloggers....

Εμάς μας αφορά, η τακτική που χρησιμοποιεί το λαβωμένο press-gr:

Εφαρμόζει το σύστημα "λέμε καμιά μαλακία, για να εξοργίσουμε τους αναγνώστες, ώστε να μας επισκέπτονται και να μας βρίζουν". "Σύστημα Παπαγιάννη" δηλαδή, ο οποίος μεταφέρει τις τηλεοπτικές πρακτικές του στο χώρο του blogging.

Ζήλεψε την κόντρα troktikou-zougla, κι είπε να στήσει κι αυτός μία.

Άρα,

δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αντί να βρίζετε στα σχόλιά του, απλά μην επισκέπτεστε ποτέ, για κανένα λόγο, το press-gr. Διαγράψτε το από τη μνήμη σας, τα αγαπημένα σας, τη γραμμή διευθύνσεών σας, από παντού. Μην τσιμπάτε σε προκλήσεις. Μην το ξαναεπισκέπτεστε. Αν το επισκέπτεστε για να το βρίσετε, του κάνετε τη χάρη.

Στο χέρι σας είναι. Τόσο απλά. Δείξτε μια φορά ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι αντιδράτε όταν "σας περνάνε για μαλάκες". Εσύ αποφασίζεις φίλε μου!!! Αν σε τρώει η περιέργεια, τέτοιους "bloggers" θα έχεις! Όπως και σένα φίλε blogger, που είσαι Μακεδόνας και χαίρεσαι όταν το press-gr βάζει άρθρο σου ! Και μετά πουλάς "Μακεδονισμό" στο taxalia. !
...
Eίναι η τελευταία φορά, που ασχολούμαστε με το press-gr (και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει η μπουρδολογία των "δήθεν σχολιαστών" που θα ακολουθήσει).

Τέλος, θα χαρούμε πολύ αν μας βγάλεις φίλε Καψαμπέλη, από τα προτεινόμενά σου links.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη