6 Μαρ 2009

Η Ν.Δ. θέλει τον Ζαγοράκη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Μέσα στις τακτικές "ανορθόδοξου πολέμου" και στο "νυν υπερ παντων ο αγών" του Ολυμπιακού, να αποφύγει το ξύλο της αρκούδας την Κυριακή,
διαδίδουν την παραπάνω γελοία είδηση.
Ακούστε τι διαβάζουμε στο troktiko
"Ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Σταύρος Καλαφάτης φαίνεται ότι θα καούν στο ζέσταμα των φιλοδοξιών τους για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αμφότεροι οι δυο υπουργοί έχουν κινητοποιήσει διακριτικά τους μηχανισμούς τους για να πάρουν το... χρίσμα της διαδοχής του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, στον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου όμως, υπάρχει μια κίνηση-ματ: Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι μονάχα ο σημερινός πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης θα μπορούσε να υπερκεράσει κάθε άλλη υποψηφιότητα, να φέρει άλλον αέρα στην πόλη στην οποία πολιτεύεται ο Κώστας Καραμανλής, και να αποτρέψει την εκδήλωση άλλων φιλοδοξιών".
Όλο το κείμενο είναι φυσικά για γέλια. Για όσους ξέρουν στοιχειωδώς τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη:
1. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα είναι υποψήφιος και απλά θα εκλεγεί ξανά, γιατί δεν έχει αντίπαλο, από άλλα "κόμματα". Κακώς μεν, αληθώς δε.
2. Ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Σταύρος Καλαφάτης είναι υπουργοί, φίλοι του Παπαγεωργόπουλου και φυσικά δεν πρόκειται να του σκάψουν το λάκο ή να κοντραριστούν μαζί του.
3. Φυσικά και δεν κινητοποίησαν ούτε διακριτικά, ούτε ..αδιάκριτα κανένα μηχανισμό.
Το δημοσίευμα, δυό μέρες πριν το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, αποσκοπεί στο να αμαυρώσει την εικόνα του Ζαγοράκη και να τον "χρωματίσει" πολιτικά. Ο Θοδωρής δεν ασχολήθηκε ούτε λεπτό στη ζωή του με την πολιτική και δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.
Αλλωστε το κόμμα "ΠΑΟΚ" είναι πολύ πιό λαοφιλές από οποιοδήποτε άλλο !
Πρόκειται λοιπόν για μια ακόμη γελοία προσπάθεια "διαίρει και βασίλευε" την οποία οι Θεσσαλονικείς, γράφουμε στους όρχεις μας.
Γιατί και η μαλακία έχει τα όρια της!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη