24 Μαρ 2009

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;

ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ":
Ενώ όλοι λίγο πολύ αντιλαμβάνονται ως δυσάρεστο γεγονός τον πρωτογονισμό του τηλεοπτικού τοπίου,

-είναι εξαιρετικά δύσκολο δημοσιογραφικώς να γράψεις ότι το ΕΣΡ πρέπει να κλείσει όλους τους ξεφτιλισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς με τις Πάνιες και τις Τατιάνες που διασύρουν ανθρώπινες υπάρξεις. Όλους τους ξεφτιλισμένους σταθμούς που από το πρωί μέχρι το βράδυ προβάλλουν όλα τα ξέκωλα των οποίων μοναδικό προσόν είναι 2 βυζάρες και ένα μεταπτυχιακό στα πνευστά.

-Είναι εξαιρετικά δύσκολο δημοσιογραφικώς να γράψεις ότι απαγορεύεται να παρουσιάζεις τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μέσα από τις πρωινές εκπομπές – άλλωστε για αυτόν τον λόγο υπάρχει ο επί πληρωμή διαφημιστικός χρόνος.

-Είναι εξαιρετικά δύσκολο δημοσιογραφικώς να γράψεις ότι απαγορεύεται να.. διαφημίζονται από το δελτίο ειδήσεων του ALTER οι φυλλάδες του Χατζηνικολάου και του Κουρή.

-Είναι εξαιρετικά δύσκολο δημοσιογραφικώς να γράψεις ότι απαγορεύεται να παρουσιάζονται μέσα από τα δελτία ειδήσεων τα προγράμματα των σκυλάδικων, οι θεατρικές πρεμιέρες, οι αγαθοεργίες της Μαρί και της Μαριάννας.

-Είναι εξαιρετικά δύσκολο δημοσιογραφικώς να γράψεις ότι τα κανάλια είναι υποχρεωμένα από το Σύνταγμα να προβάλλουν πάραυτα οποιονδήποτε διατείνεται ότι έχει προτάσεις που προάγουν το δημόσιο όφελος όσο άγνωστος και αν είναι αυτός, όσο ακομμάτιστος και αν είναι αυτός. Τον καραγιόζη με την φραπελιά τον έμαθε όλη η Ελλάδα σε μισή ώρα, έναν άνθρωπο που έχει να προτείνει λύσεις στα σημερινά προβλήματα των Ελλήνων με ποιο δικαίωμα τον αποκλείετε από τους συμπολίτες του;

Οι νόμοι της αγοράς είναι παντού και πάντα οι ίδιοι. Εύκολη δουλειά αμείβεται πενιχρά ενώ δύσκολη και εξειδικευμένη εργασία αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Εφόσον, όπως αποδείξαμε προηγουμένως, οι δημοσιογράφοι δεν εργάζονται κατ’ αυτόν τον δύσκολο και εξεζητημένο τρόπο, τότε πόθεν έσχες;

Χατζηνικολάου, Τράγκα, Κουρή, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Αναστασιάδη και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;

Αμείβεστε αδρά διότι εκτελείτε, προφανώς, μια εξίσου δύσκολη εργασία με άφθαστη μαεστρία.

Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.

Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα.

Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.

Θέλει ΜΕΓΑΑΑΛΗ μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ ταυτοχρόνως δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις τσαχπινιές του Λαμπράκη, που ΟΟΟΛΩΣ τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ, του ΕΘΝΟΥΣ, του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και πάει λέγοντας το παραμύθι.

Είστε μεγάλοι μαέστροι, οφείλω να το ομολογήσω. Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει. Εγώ μαέστρος δεν είμαι. Είμαι, όμως, ολίγον μέντιουμ. Και θα σας πω τι θα γίνει: Θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο. Το γεγονός θα το καλύψουν τηλεοπτικά όλα τα κανάλια.

Αυτά φίλοι δημοσιογράφοι δεν είναι πρόβλεψη. Αυτά είναι REAL NEWS.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη