30 Απρ 2009

Το Σκάνδαλο του Αιώνα !

"Παρουσία των πρωθυπουργών των δυο χωρών Κώστα Καραμανλή και Σαλί Μπερίσα υπογράφτηκε σήμερα στα Τίρανα η συμφωνία για το καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών και της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Τη συμφωνία, η οποία καταρτίστηκε στην βάση των κανόνων του δικαίου της θάλασσας, υπέγραψαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και Λουλζιμ Μπάσα και σε δηλώσεις τους αμέσως μετά οι δυο πρωθυπουργοί την χαρακτήρισαν ιδιαίτερα σημαντική."

AYTH EINAI H EIΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι Αλβανοί όμως έχουν άλλη άποψη και προβαίνουν σε απίστευτες καταγγελίες!
"Το σκάνδαλο του αιώνα. Ο Μπερίσα δώρισε 225 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ελλάδα, στο Ιόνιο"
είναι ο πηχαίος πρωτοσέλιδος τίτλος της έγκυρης και αρχαιότερης αλβανικής εφημερίδας "Gazeta Shqiptare".

Η Αλβανική εφημερίδα δίνει τεράστια προβολή στο θέμα, στο οποίο αφιερώνει 6 ολόκληρες σελίδες (!) γεμάτες υπονοούμενα, για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, μυστική διπλωματία, εθνική προδοσία και άλλα βαρύτατα!

Παρουσιάζει σχετικό χάρτη, με βάση τον οποίο, η χάραξη των θαλλάσιων συνόρων, όπως υπεγράφη από τους Υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Ντόρα Μπακογιάννη και Luzlim Basha, έγινε κατά παράβαση των αρχών του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.

Τη σκυτάλη παίρνει το πρακτορείο 24ore, το οποίο καταγγέλει επίσης, ότι η Αλβανική εξωτερική πολιτική, γίνεται με ελληνικούς χάρτες! Ο χάρτης που επισυνάπτεται στη συμφωνία είναι αυτός που μας "πάσαραν" οι Έλληνες, διαμαρτύρεται το πρακτορείο.

Είχαμε τέτοιες επιτυχίες Κώστα μου και δεν τις πήραμε χαμπάρι;;;;;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη