26 Μαΐ 2009

Αδικες οι κατηγορίες εναντίον Καρατζαφέρη

Παίζοντας τα παιχνίδια του συστήματος
από Γ.Π. (yiorg...@freemail.gr)
Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ έκπληκτος την προσπάθεια ορισμένων να κατηγορήσουν με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα της Ν. Τζαβέλλα και να βάλλουν προσωπικά εναντίον του Γ. Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι μπαίνει στο σύστημα και παραπλανά τους ψηφοφόρους του οδηγώντας τους στην αγκαλιά της Ν.Δ.
Δεν θα σταθώ στο ποια είναι η Ν. Τζαβέλλα και γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης την επέλεξε σ’ αυτή τη θέση. Όποιος είναι καλοπροαίρετος καταλαβαίνει το γιατί. Θα σταθώ στην κακεντρέχεια και τη... συνεχή προσπάθεια ορισμένων να διαγράψουν ο,τι καλό έκανε ο Καρατζαφέρης, να ξεχάσουν τι πρόσφερε και τι μπορεί ακόμα να προσφέρει.
Κανείς δεν είναι τέλειος και υπεράνω κριτικής. Όταν όμως αυτή η κριτική φτάνει στα όρια της εσκεμμένης μαύρης πολιτικής προπαγάνδας για ίδιον συμφέρον, τότε παύει να είναι κριτική. Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν δυστυχώς αρκετοί bloggers που έβγαλαν ξαφνικά το προσωπείο του «αντικειμενικού» και «ανεξάρτητου» παρατηρητή και έγιναν ισχυροί δρώντες συγκεκριμένων πολιτικών επιδιώξεων.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση Καρατζαφέρη-Ντόρας, κάποιοι θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και οι Ευρωεκλογές και κατεβαίνουν μαζικά για να μαυρίσουν τον ψεύτη και υποκριτή Καρατζαφέρη. Είναι βέβαιο πως οι πολιορκητικοί κριοί και οι καλοθελητές εκ των έσω θα κάνουν ο,τι περνά απ’ το χέρι τους για να κερδίσουν ένα κομμάτι από τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. Την πρώτη φορά δεν πέτυχε (με Παπαθεμελή). Τώρα μπήκαν στο χορό όλα τα μέσα και οι τρόποι για να μειώσουμε το ποσοστό του ανεπιθύμητου. Της αλογόμυγας που ενοχλεί τα αυτιά ορισμένων μέσα στη Βουλή.
Διαίρει και βασίλευε Ντόρα. Άξιος ο μισθός σας κύριοι Πατριώτες!
...
σημείωση taxalia: Σε ότι αφορά εμάς, αν και γίναμε κουραστικοί, θα επαναλάβουμε ότι είμαστε απολύτως ακομμάτιστοι, από επιλογή -δεν θέλουμε ρε αδερφέ να αγχωνόμαστε και καρφάκι δεν μας καίγεται για τα αποτελέσματα!- δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις, εφόσον είναι τεκμηριωμένες, κάτι που αποδείξαμε στην πράξη ! Απλά δεν μεροληπτούμε, ούτε υπέρ, ούτε κατά κάποιου πολιτικού σχηματισμού και δεν κρύβουμε καμιά αλήθεια, με το φόβο μήπως κερδίσει ή χάσει κάποιος. Σας το ξαναλέμε δυνατά: καρφάκι δεν μας καίγεται για την τύχη των πολιτικών, μόνο το καλό της πατρίδας, που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, μας νοιάζει. Για αυτό συχνά-πυκνά επαναλαμβάνουμε: μακριά από μας οι φανατισμοί !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη