26 Μαΐ 2009

Νάσε Παρίσης και Τρεμόπουλος (πάλι;)



Γιατί δε γράφετε πως ο διαβόητος Νάσε Παρίσης ήταν υποψήφιος των Οικολόγων Πρασίνων στην πατρίδα του την Ημαθία στις εθνικές εκλογές του 2007;
Αυτό γιατί δε το ρώτησε κανένας στον Τρεμόπουλο; Πως πάει να μας πουλήσει πατριωτισμό και ήξεις-αφίξεις για όσα έχει πει και γράψει στο παρελθόν όταν κατεβάζει υποψήφιο το 2007 που δηλώνει πως οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι φασιστικές και η Μακεδονία τελεί υπό ελληνική κατοχή (και προφανώς περιοχή υπό κατοχή χρήζει απελευθέρωσης)!
Αυτά από την πολύ καλή εργασία του Βούλγαρου ιστορικού Τσάβνταρ Μαρίνοβ:
http://www.myvlad.com/history/archive/NEXUS_research_Project_Tchavdar_AEGEANS.pdfσελ. 32 τελευταία παράγραφος και υποσημειώσεις 186 & 187. Ιδίως 186.
Και δεν είναι μόνο τα πιο πρόσφατα καραγκιοζιλίκια του Παρίση εκτός Ελλάδας (Αυστραλία και σύντομα ΗΠΑ) αλλά και παλιότερες επισκέψεις του στην Αυστραλία με τον Φιλίποβ (Βοσκόπουλο) που έχυνε και πάλι τη χολή του δημόσια.
....
Σημ.taxalia: Δε νομίζουμε ότι ο κ.Τρεμόπουλος "πάει να πουλήσει πατριωτισμό" ! Τις θέσεις του τις δημοσιοποίησε μέσω του taxalia. Yποθέτουμε ότι τις διαβάσατε και σεις, όπως εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και βγάλατε τα συμπεράσματά σας. Δημοκρατία έχουμε, όλοι κρίνονται. Τον κ.Παρίση και τις απόψεις του, δεν τις γνωρίζουμε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη