18 Μαΐ 2009

όσο εσείς ψάχνετε χώρο για τη Διεθνή Έκθεση....

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, 9 μήνες πριν δηλαδή, ο Πρωθυπουργός, ανακοίνωσε την απομάκρυνση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από το Κέντρο της Θεσσαλονίκης μας, αναθέτοντας όπως ήταν φυσικό την ευθύνη εξεύρεσης νέου, κατάλληλου για μια πραγματικά εξωστρεφή διεθνή εμπορική έκθεση -και όχι πανηγύρι- στους "φορείς" της πόλης.

Οι "φορείς της πόλης", η χιλιοταλαιπωρημένη αυτή φράση, που έφτασε να συμβολίζει τη γκρίνια και τη μιζέρια της so called "Συμπρωτεύουσας", φυσικά, όπως πάντα, δεν έκαναν τίποτε !

Στο ίδιο διάστημα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, κάποιοι από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας, έκαναν ιδιωτικά, που αλλού; στην Αθήνα, αυτό που έπρεπε να γίνει στη Θεσσαλονίκη, τη δήθεν "εκθεσιακή πόλη".

Όσο οι "φορείς" πετάνε το μπαλάκι, ο ένας στον άλλο, όσο οι μελέτες, "ψήνονται" στον Οργανισμό Ρυθμιστικού, οι Κοπελούζος, Λάτσης, Καλλιτσάντσης και τα "μεγαθήρια" LAMDA DEVELPOMENT, REDS, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, CAMERON, J&P ΑΒΑΞ κ.λ.π. έστησαν μια έκθεση, που πραγματικά θα αποτελέσει ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ !

Όνομάζεται METROPOLITAN, στοίχισε 43 εκατομμύρια ευρώ (για πλάκα νομίζετε ότι τα έβαλαν;), βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και εγκαινιάστηκε προχθές, μετά βαϊων και κλάδων, από το μισό Υπουργικό Συμβούλιο.
Εσείς "φορείς" της Θεσσαλονίκης, ψάξτε ακόμη το κατάλληλο μέρος......

Όταν ξυπνήσετε, να μας το πείτε κι εμάς...

Σ.σ.Οι φωτο είναι από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

άλλο ένα θέμα της "αρρώστιας" μερικών συμπλεγματικών Θεσσαλονικέων, εδώ>>>

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη