20 Ιουν 2009

Απρέπεια Ερντογάν, δείχνει πώς γίνεται εξωτερική πολιτική

MAΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Στο ξενοδοχείο Swissotel Grand Efes αυτή τη στιγμή ο Recep Tayip Erdoğan, απολαμβάνει το απογευματινό του τσάι με στελέχη του κόμματός του !
Χθες, ο Κώστας Καραμανλής, πέτυχε μεγάλη διπλωματική νίκη στην Ε.Ε. "αναγκάζοντας" την, να αναφερθει ονομαστικά στις ευθύνες της Τουρκίας, για τη λαθραία είσοδο μεταναστών στις χώρες της Ε.Ε. μεταξύ αυτών και στη δική μας.
Σήμερα, στις 1.30 το μεσημέρι ο Ερντογάν, τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή, στον οποίο ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη άφιξή του στην Αθήνα, για τα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Στις 3 το μεσημέρι, όμως ο Ερντογάν, μίλησε στη Σμύρνη, στο 3ο περιφερειακό συνεδριο του ΑΚ PART για την "ημέρα του πατέρα" ( Babalar Günü'nü kutlayarak) και χαίρει άκρας υγείας !
Ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθε, δε χρειάζεται καμιά βαθυσόχαστη ανάλυση. Τον κατανοείτε όλοι.
Όταν από μια ελληνική ενέργεια "δυσφημίστηκε" η Τουρκία και επλήγησαν τα συμφέροντά της (το "πασάρισμα" δηλαδή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, ώστε αυτή να γονατίσει οικονομικά και κοινωνικά) ο Πρωθυπουργός (αλλά και οι Υπουργοί που θα τον συνόδευαν), προφασίστηκαν ασθένεια και μας έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Και φυσικά δεν θα τους κάνει "ντα" η διεθνής κοινότητα, ούτε θα τους κόψει το βήχα η Ε.Ε.
Από την άλλη:
Η Ελλάδα δυσφημίζεται στο έπακρο από τη FYROM, συνεχώς, με κάθε ευκαιρία. Εσείς όμως κουμπάρε του Ερντογάν και πρωθυπουργέ της Ελλάδας, θεωρείτε ότι το αεροπλάνο του Μιλόσοσκι, πρέπει να προσγειωθεί με τα διακριτικά της "Δημοκρατία της Μακεδονίας", γιατί αλλιώς θα στεναχωρηθούν οι ξένοι υπουργοί και υφυπουργοί, που θα βρίσκονται στην Κέρκυρα.
Λες κι αν δεν έρθει ο Μιλόσοσκι, οι υπόλοιποι σύνεδροι του OSCE, δεν θα φάνε τον αστακό τους, από τη στεναχώρια τους.
Δε μαθαίνετε τίποτε από τον κουμπάρο κύριε Πρωθυπουργέ, τίποτε.....
vasilis/taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη