27 Ιουν 2009

Ο πονηρός μπαγασάκος και πονηρός πολιτευτής

Ο μπαγασάκος Παπαθανασίου τις κομπινούλες και τις απατεωνιές του τις είχε εξυφάνει από καιρό, και πολύ πριν τις Ευρωεκλογές.
1.- Αφού λοιπόν τάχαμου μείωσε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, και πολλά κορόιδα από μας φορτώθηκαν καινούργια αυτοκίνητα και μάλιστα μεγάλου κυβισμού, θα πατσίσει τώρα, και μάλιστα με κέρδος με τα νέα τέλη κυκλοφορίας.
Να δείτε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο με όσους έβαλαν κλιματιστικά με επιδότηση.
2.- ΄Ερχεται ένας φίλος στο γραφείο την περασμένη εβδομάδα με μια επιστολή από το Υπουργείο οικονομικών, με την οποία επιστολή του γνωστοποιούσαν ότι το Ε9 από το 2005 έως το 2008 δεν ήταν σωστά συμπληρωμένο, ότι είχε πολλά λάθη, και... έπρεπε να το ξαναϋποβάλει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.e-9.gr.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα περιουσιακά στοιχεία του φίλου δεν μεταβλήθηκαν καθόλου από το 1995, και μέχρι σήμερα.
Μπαίνουμε λοιπόν στην www.e-9,gr συμπληρώνουμε ότι μας ζητάει, και εμφανίζεται μία λευκή σελίδα, μην ξέροντας τι να κάνουμε, συμβουλευόμαστε έναν ποιο σχετικό από μας, η συμβουλή του σχετικού ήταν να συμπληρώσουμε την σελίδα με όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κοινού φίλου.
Αντιγράφουμε λοιπόν το έντυπο Ε9 (το οποίο είναι καρμπόν από το 1995 μέχρι το 2008, το μόνο που είναι διαφορετικό είναι οι υπογραφές και τα σφραγιδάκια των αρμοδίων υπαλλήλων της εφορίας, που είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο και παραλαβή του Ε9) και πατάμε αποστολή.
Προχθές λοιπόν ο φίλος παρέλαβε μία νέα επιστολή, που απλά του έλεγε να περάσει από την εφορία και να καταβάλει 54,60 €.
Ποια ήταν τα λάθη ρε μπαγασάκο Παπαθανασίου, που έγραφε η πρώτη επιστολή;;;;;;;;;;;;;;
3.- Επειδή λοιπόν σήμερα κι εγώ έλαβα μια ανάλογη επιστολή, η οποία λέει ότι και το δικό μου Ε9 έχει λάθη, ενώ και τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία δεν έχουν μεταβληθεί από το 1998, και έχουν παραληφθεί κανονικά κάθε χρόνο με υπογραφές και βούλες, δεν θα σου κάνω την χάρη πονηρέ μπαγασάκο και ψεύτη πολιτευτή να σου υποβάλω ηλεκτρονικά το ίδιο Ε9.
ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ!!!!!!!
΄Οποιος θέλει από τους φίλους που έχουν διαβάσει αυτή την ανάρτηση, άς ακολουθήσει την δική μου τακτική.
4.- Και μια συμβουλή στον κύριο Παπαθανασίου, χωρίς να διεκδικήσω ποτέ την πατρότητα της ιδέας.
Σίγουρα κύριε Παπαθανασίου, τα τσιπάκια που εμφυτεύουμε στα συμπαθή τετράποδα για την ταυτοποίησή τους, τα ξέρετε.
Εάν λοιπόν ψηφίσετε έναν νόμο στα γρήγορα, (λόγω εποχής) και μας υποχρεώσετε να εμφυτεύσουμε τσιπάκια στα νινιά των γυναικών μας, με τεχνολογία SMS, GSM, έχετε λύσει άπαξ διά παντός το οικονομικό πρόβλημα, Σκέψου το, είναι καλή ιδέα, σκέψου να εισπράττεις 1 € το πήδημα. Σ΄αυτή την περίπτωση οι μόνοι φοροφυγάδες θα είναι οι μαλάκες.

΄Αντε μην καθυστερείς.
Νικόλας Μαλγαρινός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη