17 Ιουν 2009

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ Ο...ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Το μπλόγκ http://royfianos.blogspot.com αναφέρει το όνομα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο -σύμφωνα πάντα με το άρθρο- μετέχει σε πολλές Μ.Κ.Ο. (καμιά εικοσαριά) και το κατηγορεί για ...


πιθανές σχέσεις του με τους λαθρομετανάστες.
Γράφει στο σχόλιό της η ανάρτηση, η οποία δημοσιεύτηκε πρώτα απο το olympia.gr :

'(σημείωση: Εννοεί τον Θανάση Κούρκουλα του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχει σε καμιά 20αριά οργανωσεις και τρώνε με χρυσά κουτάλια στις πλάτες των ρακένδυτων που κρατάν κλειδωμένους σε εφετείο, παντελεήμονα κλπ). Άντε το παμε το όνομα για να δούμε θα ιδρώσει κανενός το αυτί; Δείτε το άρθρο:
Κονδύλια που προορίζονται και έχουν ήδη ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για εκπαίδευση των μεταναστών που η μεταφορά τους στην Ελλάδα γίνεται σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες, υπεξαιρούνται με τις ευλογίες του κράτους και δίνονται σε Έλληνες δουλεμπόρους.

Τα κονδύλια αυτά προβλέπεται να διατεθούν στις χώρες προέλευσης των μεταναστών πριν την έλευση τους στην Ελλάδα για να λάβουν βασική εκπαίδευση στην Ελληνική γλώσσα. Προορίζεται κυρίως για πρόσφυγες ή ανθρώπους που αιτούνται και πληρούν τα κριτήρια για πολιτικό άσυλο.

Αντ’ αυτού, τα κονδύλια αυτά δίνονται καταχρηστικά με παράνομες και αδιαφανείς διαδικασίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Εννοείται πως μπαίνουν στις ίδιες παχιές τσέπες των ελεεινών υπανθρώπων που θησαυρίζουν από το μαύρο χρήμα των ναρκωτικών, της σωματεμπορίας, της διατήρησης του στρατού των δύστυχων και απελπισμένων που βρίσκονται λαθραία στη χώρα. Υποζύγια των καθαρμάτων για κάθε χρήση. Φτηνό κρέας για το κεφάλαιο, στρατός μπράβων για τους νταβατζήδες.
Το κυριότερο; Χιλιάδες άνθρωποι που δικαιούνται προστασίας, πρόσφυγες από εμπόλεμες ζώνες και αγωνιστές που χρειάζονται πραγματικά το πολιτικό άσυλο δεν φτάνουν ποτέ στη χώρα. Αντίθετα, οι παράνομοι “οικονομικοί μετανάστες” φαίνεται πως είναι πράγματι “οικονομικοί” για τις τσέπες των επιτηδείων. Οι πραγματικοί αγωνιστές και τα γυναικόπαιδα σφάζονται για να γεμίσουν οι τσέπες ενός φαύλου κύκλου εκμετάλλευσης.

Στο δια ταύτα: Μπορεί το μαύρο χρήμα της Εργένεκον να μην μπορεί να εντοπιστεί, το ίδιο και τα ναρκοδολλάρια ή το δουλεμπόριο αφού στο κύκλωμα μετέχουν και οι “ελεγκτικοί” μηχανισμοί.

Τα κονδύλια αυτά της ΕΕ όμως κύριε Παυλόπουλε είναι πανεύκολο να ταυτοποιηθούν για να βρούμε επιτέλους ποιοί είναι οι δουλέμποροι που τα λαμβάνουν μα να ξηλωθεί και όλος ο μηχανισμός που φαίνεται ότι δρα στο υπουργείο Εσωτερικών. Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία πλέον, αν δεν διατάξετε αύριο το πρωί κι’ όλας ΕΔΕ, θα μιλάμε για συγκάλυψη του απεχθέστερου των εγκλημάτων. Της εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων.

Όσο για σένα Κώστα, κρίμα. Κάποιοι ρισκάρουν πραγματικά, εσύ έχεις τα στοιχεία και το δουλέμπορο μπροστά σου να παραδέχεται (από βλακεία του) την αποδοχή και δεν τον αποκαλύπτεις. Κρίμα.

ΠΗΓΉ: http://www.olympia.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη