12 Ιουν 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…

Υπάρχει ένα γεγονός: η περίεργη επιμονή σοβαρών ανθρώπων των Σκοπίων –υπάρχουν και δημοσιεύματα σε εφημερίδες- οι οποίοι μιλούν για την οριστική κατάργηση της βίζας και του διαβατηρίου από την 1η Σεπτεμβρίου σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και φυσικά εκ μέρους της χώρας μας.
Επειδή η φήμη αυτή έχει ακουστεί και παλαιότερα στα Σκόπια, αλλά σήμερα είναι πιο έντονη από ποτέ – είναι γνωστές και οι προθέσεις των Βρυξελλών- καλό θα ήταν να είχαμε μια διευκρίνιση από το αρμόδιο υπουργείο της χώρας μας, για το αν θα υπάρχει ειδική μέριμνα και για το ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ των μερικών χιλιάδων -πρώην Ελλήνων;;;- προσφύγων του εμφυλίου πολέμου που βρίσκονται σήμερα στα Σκόπια και έχουν δηλώσει…ελεύθερα ή με τη βία….’ΜΑΚΕΝΤΟΣΚΙ’ το γένος….

Να υπενθυμίσω εδώ, ότι από την αρχή της χρονιάς, όλοι οι Έλληνες μπορούν να μπουν στη γειτονική χώρα μόνο με την αστυνομική τους ταυτότητα και χωρίς βίζα.
Αν κάνουμε κυρία Ντόρα αυτό το βήμα ως ακόμη μια ένδειξη καλής θέλησης – τρομάρα μας - θα μπορούν να μπουν στην Ελλάδα και εκείνοι οι …μεταλλαγμένοι που είχαν αποκλείσει ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς και Γιάννης Σκουλαρίκης με κοινή υπουργική τους απόφαση στις
29-12-1982;
Νομίζω ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πρέπει να μάθει την αλήθεια…

Υ.Γ.
Για να μην απορείτε μετά κύριε Καραμανλή γιατί ανεβαίνει ο Καρατζαφέρης με τις ψήφους των νεοδημοκρατών…

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη