21 Ιουν 2009

Οι πιθηκίζοντες bloggers. Πώς θα πει "ρεπορταζ μαϊμού" στα Αγγλικά;

Μετά το έγκυρο ΒΗΜΑ και η έγκυρη Βρετανική εφημερίδα TELEGRAPH>>> σε άρθρο της με τίτλο
Greece demands return of Elgin marbles before Acropolis museum opening
λέει μεταξύ άλλων, ότι η "ηχηρότερη απουσία (absence) από τα εγκαίνια, ήταν αυτή του προέδρου της Κομισιόν Ζοζε Μανουελ Μπαρόζο, τον οποίο περίμεναν οι Έλληνες....."
Ο Μπαρόζο ήταν φυσικά στα εγκαίνια (!), τον είδατε όλοι, έβγαλε κι εναν ωραιότατο λόγο, δείτε τον και στο βιντεο, όσοι δεν είδατε την τελετή



και μετα επισκεφθείτε την ...έγκυρη telegraph
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/greece/5587911/Greece-demands-return-of-Elgin-marbles-before-Acropolis-museum-opening.html
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αλλά και οι άνθρωποι των εφημερίδων, θα πρέπει να είναι πιό προσεκτικοί όταν "κατηγορούν" τους bloggers, για μη επιβεβαίωση της είδησης κ.λ.π.
θυμηθήκαμε
Όπως π.χ. ο Χρήστος Μιχαηλίδης, της Ελευθεροτυπίας, με το άρθρο του "Οι πιθηκίζοντες bloggers", το οποίο μάλιστα βασίζεται σε διαπιστώσεις ενός ...βρετανού "έγκυρου".
(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Εκατομμύρια νέα παιδιά σήμερα, συνεχίζει, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά μεταξύ αξιόπιστων ειδήσεων, γραμμένων από επαγγελματίες δημοσιογράφους, και τυχαίων ειδήσεων που διαβάζουν σε διάφορα «ειδησεογραφικά» μπλογκ, που δεν διασταυρώνουν ποτέ τις ειδήσεις τους, δεν αναφέρονται ποτέ στις πηγές τους, δεν τηρούν κανέναν κανόνα δεοντολογίας στη συλλογή και παρουσίασή τους.)
Ρόμπα φίλε bavzer και λοιποί "επαγγελματίες", ρόμπα....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη