16 Ιουν 2009

ΜE AΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ

Θέλω νε επιστήσω την προσοχή αυτών που συγχέουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με την αρχαία θρησκεία του δωδεκαθέου. Ως γνωστόν τον αρχαίο μας πολιτισμό πραγματεύεται επιστημονικά η Αρχαιολογία. Την αρχαία θρησκεία μας θέλουν να διακονούν κάποιοι παγανιστές, που δέν εμπιστεύονται και απορρίπτουν την επικρατέστερη κατα το Σύνταγμά μας θρησκεία της χριστιανικής Ορθοδοξίας.

Παρατηρείται κάποια έξαρση στο θέμα αυτό και το βλέπουμε και στις διάφορες εκδηλώσεις, όπως και σ'αυτήν των Προμηθειών στον Όλυμπο.

Το βλέπουμε όμως ακόμα - και αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί - και στον "πράκτορα" του 12-θεϊσμού Άδωνι Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ, που ασφαλώς και η πολιτεία και συμπεριφορά του κάθε άλλό παρά... ταυτίζεται με την βασική αρχή του κόμματός του, που είναι πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.

'Αν δέν πρόκειται για αφέλεια του συγκεκριμένου προσώπου και των συν αυτω, όπως του Καλόπουλου, που συγγράφει για την απάτη της αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα, τότε θα πρέπει να σκεφθούμε πάρα πολύ σοβαρά, σε ποιό βαθμό καταστρέφεται και ο θεσμός της θρησκείας μας απο τον Σιωνισμό, στις επιταγές και προτροπες του οποίου υπάγεται και η καταστροφή και άλωση του Χριστιανισμού τόσο παγκοσμίως όσο - και περισσότερο - στην χώρα μας.

Παραθέτω μία πραγματική ιστορία, που άγνωστο γιατί, στην Ελλάδα δέν προβλήθηκε. Στα Ιεροσόλυμα πριν απο μία δεκαετία και κάτι χρειάσθηκε να αποκατασταθεί η βάση του Τιμίου Σταυρού στον Γολγοθά, επάνω στον οποίο κτίσθηκε ο Ι.Ν. της Αναστάσεως. Ο λόγος ήταν η συνεχής αφαίρεση απο πέτρες και λίθους σαν ενθύμια απο τους επισκέπτες - προκυνητές, που είχε σαν αποτέλεσμα, η κορυφή του Γολγοθά να κατέβει κατα μερικές δεκάδες μέτρα και έτσι πλέον να κινδυνεύει και η θεμελίωση του Ναού.

Το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων ανέθεσε στον αείμνηστο καθηγητή του ΑΠΘ Παναγή Παναγιωτόπουλο την μελέτη για την αποκατάσταση αυτής της ζημιάς. Μετά απο έναν χρόνο υλοποιήθηκε η μελέτη του και σήμερα η βάση του Τιμίου Σταυρού και ο Ι.Ν. της Αναστάσεως δέν κινδυνεύουν.

Ακολούθησε η βράβευση και παρασημοφόρηση του Έλληνα καθηγητού και των συνεργατών του απο τον Πάπα στο Βατικανό. Την ίδια μέρα το Ισραήλ ανακοίνωνε παγκόσμιο συνέδριο με θέμα την αποκατάσταση ζημιών σε μνημεία και κτίρια αρχαιολογικής σημασίας. Ήταν η εμφανής πλέον έκφραση της χαρακτηριστικής ισραηλιτικής μοχθηρίας και του μένους, καθώς αγνοήθηκαν παντελώς οι Εβραίοι Μηχανικοί στο θέμα του Γολγοθά.

Το συνέδριο υπήρξε ενδιαφέρον και κράτησε τρείς μέρες με αξιόλογες επιστημονικές ανακοινώσεις. Την τελευταία μέρα και στην αποχαιετιστήριο ομιλία του ο Εβραίος Πρόεδρος του Συνεδρίου τελείωσε τον λόγο του με την εξής φράση:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΠΡΟΣΟΧΗ !!! δέν αναφέρει ούτε τον Σιωνισμό ούτε την προσωπική του άποψη) ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 12-ΘΕΟΥ !!!

Περιττό είναι να αντιληφθεί κανείς, τί επακολούθησε στην αίθουσα του συνεδρίου.

Μπορεί όμως να αντιληφθεί την σύμπτωση λόγων και συμπεριφοράς του κυρίου Άδωνι και των συν αυτώ με τις επιταγές και προτροπές του Σιωνισμού αφήνοντας για το πρόσωπό τους την εικόνα των προδοτών, των πρακτόρων και παράνομων προσηλυτιστών, που εφαρμόζουν κατα γράμμα την εξωτερική πολιτική του Χένρυ Κίσσιγκερ σε ότι αφορά εμάς τους Έλληνες, την οποία γνωρίζουμε εδώ και χρόνια.

Ίσως είναι καιρός, αλλά και ήδη επιβάλλεται, να απομονώσουμε αυτά τα αιρετικά εξαμβλώματα, που απειλούν να διασπάσουν την συνοχή μας και να στρεβλώσουν την ταυτότητά μας. Είναι ακόμα καιρός να καταλάβουν ότι, ό,τι δέν ανασταίνεται είναι, γιατί δέν βρήκε έδαφος να στεριώσει και να εξαπλωθεί. Όσο και άν επιμένουν τόσο περισσότεροι Έλληνες γίνονται πιο πιστοί. Οι Εκκλησίες γεμίζουν με νιάτα όπως ποτέ πιο παλιά. Είναι ακόμα καιρός να καταλάβουν ότι, είναι ντροπή για Έλληνες να πρακτορεύουν οφθαλμαφανή ξένα συμφέροντα, προδίδοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.

e-mail από ΠΕΛΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη