26 Ιουν 2009

Αντόνιο Μιλόσοσκι: H θέση της Ελλάδας είναι...


Αντόνιο Μιλόσοσκι: Η θέση της Ελλάδας για το ζήτημα του ονόματος, απέχει πολύ από μια συμβιβαστική λύση (Greece's position on name issue is far from compromise).

Αυτό δήλωσε ο Antonio Milososki, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη διάσκεψη του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα.

Η είδηση εδώ>>>

Τι εννοεί όμως ο ποιητής; Ποια είναι η θέση της Ελλάδας, που είναι ...πολυυυυυυ μακριά από το συμβιβασμό και πώς θα έρθουμε κοντά;

Είναι απλό: Η θέση της Ελλάδας είναι: δικός σας το "Βορεια Μακεδονια", άλλα ζητήματα δεν συζητάμε.


Άρα: Τα Σκόπια δεν αλλάζουν σύνταγμα, κρατούν ως εθνικότητα το "Μακεδόνες", ως γλώσσα το "Μακεδονική" και μοιραζόμαστε την εμπορική χρήση του όρου.


Τι θέλει λοιπόν ο κύριος Μηλώσης, για να εκτιμήσει ότι η πρόταση της Ελλάδας είναι "κοντά" σε συμβιβασμό; Τα δώσαμε όλα; Τι άλλο να δώσουμε ;


Ξέρετε τι θέλουν οι Σκοπιανοί για να συμβιβαστούν;


Οποιαδήποτε αλλαγή του ονόματος, να αφορά μόνο την Ελλάδα (διπλή ονομασία) και να μην υπάρχει ως πρόθεμα, αλλά ως παρένθεση.


Δηλαδή: Σε ολόκληρο τον κόσμο να ονομάζονται "Republic of Macedonia" (Nationality: Macedonians, Language: Macedonian), τα διαβατήρια τους να γράφουν μόνο τα παραπάνω και η μοναδική αλλαγή να είναι: μόνο για την Ελλάδ, να ονομάζονται Republic of Macedonia (Northern), και σε επίσημα κείμενα να μπαίνει αστερίσκος, που θα γράφει: "Recognized from Greece, as Republic of Macedonia (Northern)."
.
Αντί λοιπόν να αγχώνονται οι Σκοπιανοί, για το μέλλον τους, αντί να μας παρακαλούν αυτοί να συζητήσουμε σοβαρά, συνεχίζουν να μας εμπαίζουν χυδαιότατα, με τη δική μας ανοχή.
.
Αν αισθάνεστε αδύναμοι μπροστά στα 25χρονα παιδαρέλια, που σας "παίζουν για πλάκα" χωρίς τη βοήθεια των Αμερικανών (αφήστε τα άλλοθι, δεν υπάρχει τώρα τέτοιο πράγμα, αλλά ....θα το δημιουργήσετε σιγά σιγά, για να καλύψετε τις αδυναμίες σας) κύριε Καραμανλή, Μπακογιάννη, Βασιλάκη, αλλά και αντιπολίτευση, αλλάξτε ! Όλοι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη