27 Ιουν 2009

koumaris

To Κoumaris δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία περίπτωση.

Πριν από μερικές μέρες βρίσκονταν σε ανάρτηση αφίσσα με πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν μία διαλεξη για την αυτογνωσία, προκειμενου να σταματήσουν να είναι . . . αντισημίτες και μία ακόμα διάλεξη για το Ολοκαύτωμα. Το τελευταίο είναι ηλικίας 60 ετών και άνω, αλλά κατά τον φορέα της αφίσσας πρέπει να μένει επίκαιρο επι συνεχούς βάσεως, για να αντιμετωπίζεται η πρώτη περίπτωση του αντισημιτισμού με συναισθήματα ευσπλαχνίας, ελεημοσύνης και ανθρώπινης συμπάθειας και αγάπης…

Και οι μέν και οι δε την δουλειά τους κάνουν. Και αν όσα μετέρχονται για να κάνουν την δουλειά τους δεν τα αντιλαμβάνονται οι καθ’ημάς υπηρεσίες καλά να πάθουμε. Καλά να πάθουμε, που δεν στήσαμε δίπλα στο μνημείο του Ολοκαυτώματος και το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Ποντίων, για το οποίο σαν ‘Ελληνες είχαμε και έχουμε... ιερή υποχρέωση και στην συνέχεια και το μνημείο για το αρμενικό Ολοκαύτωμα. Ίσες αποστάσεις για να μην μας κατηγορεί κανεις. Και ‘αν τυχόν υπάρξουν διαμαρτυρίες, άς απαντήσει κανείς με την διαπίστωση ότι, ενώ το Ισραήλ αναφέρει την θυσία 6 εκατομμυρίων Εβραίων, ΠΟΤΕ δέν ανέφερε την θυσία 50.000.000 κατά την διάρκεια του Β’ Π.Π. και ποτέ δεν σκέφθηκε να τιμήσει και αυτούς τους νεκρούς, που χρονικά συμπίπτπουν με τους νεκρούς από το δικό τους Ολοκαύτωμα.

Δεν γνωρίζουμε, αν έχει συνέχεια η αίρεση της σαϊεντολογίας. Γνωρίζουμε όμως περισσότερους επώνυμους ‘Ελληνες, που ανήκουν σε αυτήν την «σέχτα», η οποία σε άλλα κράτη της Ε.Ε. απαγορεύεται «δια ροπάλου». Δεν έχουμε διαβάσει καμία δήλωση, έστω και από έναν από αυτούς τους επωνύμους, που να εκφράζει τον αποτροπιασμό του και να λέει ότι αποσύρεται.

‘Εχουμε ακόμα τους 12-θεϊστές μας. Και μαζί τους τους αθεϊστές και μερικούς ακόμα, παγανιστές και σατανιστές, που θα ήταν ακίνδυνοι λόγω της γραφικότητος που προσφέρουν, όπως τελευταία και στα Προμήθεια στον Όλυμπο, αν δεν προχωρούσαν σε ύβρεις εναντίον της θρησκείας μας μέσω ιστορικά αστήρικτων και ανεπιβεβαίωτων κατηγορίων, δεν θα μας ενοχλούσαν.

Πέρα από αυτούς υπάρχει μία σειρά από κάποιες ασιατικές θρησκείες και θρησκειούλες με βασικό χαρακτηριστικό την ανάδειξη σωματικών ικανοτήτων αλλά και πίστεως σε αλλους Θεούς και Προφήτες. Και μαζί με αυτές οι δάσκαλοι και οι προφήτες τους, που περιφερονται ανα την υφήλιο, προσελκύοντας οπαδούς, που έχουν πεισθεί ότι, η θρησκεία στην οποία βαπτίσθηκαν δεν μπορεί να προσφέρει όσα προσφέρει κάποια άλλη με τον γκουρού της.

Κλείνοντας μπορεί να αναφέρει κανείς και την Μασονία. Τεκτονισμός με τα σύμβολα και τα τελετουργικά του κολάκεψε και ενθουσίασε ηγεσίες και ηγετικές τάξεις. Μαζί με τον Σιωνισμό στην χώρα μας προσπάθησε πολλές φορές να αποκτήσει σημαντικές θέσεις-κλειδιά και να ασκήσει εντεταλμένες πολιτικές. Είναι κάτι που δέν κρύβεται. Τα κέντρα εξουσίας όμως σήμερα έχουνε μεταφερθεί σε άλλες κλειστές λέσχες, όπως της Ρώμης, τη Μπίλντεμπεργκ, τα Ινστιτούτα Στρατηγικών και Πολιτικών Μελετών, τους G7 και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που ελέγχουνε την πολιτική και την οικονομική δραστηριότητα των κρατών και των λαών τους.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι, και τα υπόγεια κέντρα της μασονίας, λόγω της αφανούς, μυστικής και σιωπηρής δραστηριότητάς της, είναι σε θέση να κάνουνε ζημιά σε πρόσωπα και φορείς. Κανένας δεν γνωρίζει, από πού μπορεί να «σου έρθει» η επίθεση.

Πρόκειται για την καταγραφή γνωστών θρησκειών και αιρέσεων μικρών και μεγάλων, που ζούμε δίπλα τους εν πολλοίς ειρηνικά και σε πείσμα του συγγραφέα που προφητεύει ότι, ο επόμενος πόλεμος θα είναι θρησκευτικός. Αλλά υπάρχει και η άλλη προφητεία περι μίας και μόνης θρησκείας μέσα από και για την παγκοσμιοποίηση ή περι της παγκοσμιοποιήσεως με μία και μόνη θρησκεία.

΄’Ιδωμεν. Γιατί η ιστορία ακόμα δεν έφθασε στο τέλος της. Ακόμα και άν επιμένει ο Ουμπέρτο Έκο περι του αντιθέτου.


e-mail από "EΛΛHN", με το οποίο η συντακτική ομάδα του taxalia, διαφωνεί πλήρως!

Το αναρτούμε ενδεικτικά, για να παρουσιάσουμε κι έναν άλλο τρόπο σκέψης, που υφίσταται, αλλά κατά τη γνώμη μας, είναι "συνομωσιολογικός"

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη