15 Ιουλ 2009

Ένα θέμα που θα συζητηθεί πολύ στη Θεσσαλονίκη

Ένα θέμα που θα συζητηθεί πολύ στη Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστο ακόμη, είναι ότι με απόφαση Νομαρχιακού Συμβουλίου (173/14-7-2009) χαρακτηρίστηκαν δήμοι του Νομού "τουριστικές περιοχές". Και θα μας πείτε, που είναι η είδηση; Μα στο ωράριο των καταστημάτων φυσικά!
τι λέει όμως ο καθ' ύλην αρμόδιος Γιώργος Τσαμασλής;
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/7/2009
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Γ. ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με... την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου να χαρακτηρίσει δήμους του νομού ως τουριστικές περιοχές, ο αντινομάρχης Ποιότητας Ζωής και Τροφίμων Γιώργος Τσαμασλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με την απόφασή μας δεν θίγονται τα εργασιακά δικαιώματα αλλά αναδεικνύεται ακόμη καλύτερα η Θεσσαλονίκη σαν τουριστικός προορισμός. Η Κυριακή αργία είναι κατοχυρωμένη από την εργατική νομοθεσία. Ορισμένοι μπορεί να φωνάζουν για να τρομάξουν τα φαντάσματα, εμείς κοιτάμε την πραγματικότητα και το μέλλον. Θέλουμε ανοιχτά μαγαζιά π.χ. την περίοδο της ΔΕΘ, για να πέσει χρήμα στην αγορά, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων. Το ΚΚΕ ήταν παρών στη χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του. Από κει και πέρα όλα είναι φτηνός σαματάς».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη