29 Ιουλ 2009

Φτάνει πια με τη βία των ηλιθίων ! Υπάρχουν καλύτερα πράγματα από το μίσος...

Tον τελευταίο καιρό αυξάνονται οι επιθέσεις μίσους εναντίον χώρων καταλήψεων, αλλά και ατόμων του ευρύτερου "αντιεξουσιαστικού" χώρου. Οι αναρχικοί τρώνε πολύ ξύλο (και ντρέπονται να το πουν).

Παράλληλα, οι δυνάμεις της τάξης, έχουν γίνει σκληρές με τα "παιδιά", που έχουν αιφνιδιαστεί από τη σφοδρότητα της αντεπίθεσης. Κάποιοι έβαλαν εμπρηστικούς μηχανισμούς και πέταξαν μολότωφ εναντίον των καταληψιών στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αριθμός των τελευταίων μειώθηκε αισθητά, αφού πλέον πέφτει πολύ ξύλο, από την "άλλη πλευρά".

Όπως γράφαμε όλο το χειμώνα, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Οι πανηλίθιοι βανδαλισμοί του χειμώνα από κάποιους βλαμμένους, δεν είναι... μονοπώλιο συγκεκριμένων ανθρώπων. Μπορούν πανεύκολα να τους κάνουν κι άλλοι !

Η απόλυτη χαλαρότητα των κρατικών μηχανισμών τότε, αναπτέρωσε το ηθικό κάποιων ηλιθίων (και κάποιων παμπόνηρων), που πίστεψαν ότι τρομοκράτησαν τους πάντες και εξουσιάζουν την κοινωνία με το φόβο.

Τώρα οι "εξεγερμένοι" δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν φάπες, σε μια ιδιότυπη -και αχρείαστη- αντεκδίκηση. Φήμες στη Θεσσαλονίκη και στα στέκια της Ναυαρίνου σήμερα έλεγαν ότι θα πέσει το "ξύλο της αρκούδας" στις καταλήψεις, με άγρια πεσίματα στην ΥΦΑΝΕΤ, στη ΔΕΛΤΑ, στο βαγόνι κ.λ.π.. (προσωπικά δεν γνωρίζω που είναι, αλλά γνωρίζουν αυτοί)

Μάλιστα, "μυημένος" σήμερα μου έλεγε, ότι σχεδιάζουν (...κάποιοι) την τελική -στρατιωτικά οργανωμένη (!)- επίθεση του Σεπτέμβρη, στο άντρο των "σκληρών αναρχικών". Το στέκι του παιδαγωγικού, όπου θα έχουμε νεκρούς !!!

"Πολλούς νεκρούς, δεν σε κάνω πλάκα", μου είπε ο "Μάρκος".

Σκληρά και ακατανόητα πράγματα, σε έναν ακήρυχτο πόλεμο ηλιθίων.

Πριν μια βδομάδα, μαχαιρώθηκε στην κοιλιά, στα Λαδάδικα, ένα παιδί 18 χρονών, επειδή είχε "φάτσα αναρχικού".

Εμεις, οι υπόλοιποι πολίτες που είμαστε στη μέση, γιατί να ανεχόμαστε τη βία των ηλιθίων;

Τέρμα στη βία, από όπου κι αν προέρχεται.
Οχι στη βία ακροαριστερών γουρουνιών, όχι και στη βία ακροδεξιών καθαρμάτων. Απλά και ξεκάθαρα.

Ανοίξτε κανένα βιβλίο, ρε τομάρια, αντί να ανοίγετε κεφάλια !

29-7-09, vasilis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη