7 Ιουλ 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πόσα λεφτά παίρνει ο ΜΠΑΜΙΧΑΣ;

Γράφει το ΙΧΝΟΣ blog
Όταν σε άκουσα ρε ΜΠΑΜΙΧΑ στο συνέδριο να τα βάζεις με τα blogs έβαλα τα γέλια. Σκέφτηκα ,τι το ήθελε τώρα αυτό; Στο κάτω-κάτω για εμάς που ξέρουμε, τι έγραψαν; Τρίχες μπροστά στα όσα έχουν γίνει. Για να μπούμε τώρα στο ψητό και εμείς οι φιμωμενοι?

1ον είναι αλήθεια ότι είχες ένα κουπερακι εάν θυμάμαι καλά που ήθελε σπρώξιμο για να πάρει μπροστά; (Το έχω σπρώξει και εγώ) είναι.

2ον Είναι αλήθεια ότι τώρα καβαλάς τζάγκουαρ; είναι.

3ον παίρνεις η δεν παίρνεις πακέτο από το κόμμα; μισθό δηλαδή η έκτακτα βοηθήματα; Παίρνεις. Άμα θέλει ας βγει ο μεγάλος να.. το διαψεύσει εάν τολμά. (Το ξέρεις ότι κάποιοι που ήρθαν στο συνέδριο δεν είχαν ούτε για να ποιούν καφέ ρε ... γραμματέα);.

4ον τα δηλώνεις στην εφορία; δεν ξερω.

5ον σου γράψανε ότι πάτωσες στην Λάρισα. Ε και; ψέματα είναι ;πίσω και από ανύπαρκτους τερμάτισες. που είναι το ψεμμα.

6ον είναι ψέματα ότι έκανες κονέ με υπουργούς της Ν.Δ; όχι. Όταν τα έλεγες ας πρόσεχες. εκτός εάν τα έλεγες για φιγούρα. Τώρα τι θες .Γιατί τα λένε τα blogs; Κάνε και τον σταυρό σου που ασχολούνται λίγο μαζί σου και σε βγάζουν από την πολιτική ανυπαρξία σου.

Το δεύτερο γέλιο έπεσε όταν ο αρχηγός είπε ότι για ύποπτες εκφράσεις από blog που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα.(Που το βρήκε ο γλωσσοπλάστης). Ρε εδώ η αίθουσα ήταν γεμάτη ομάδες και ομαδούλες που μοίραζαν κατευθυνόμενα χαρτάκια τα κορόιδα αγνοώντας ότι όλα ήταν μαϊμού και αυτό τον μάρανε. Μας δουλεύει τόσο πολύ η κοιμάται όρθιος. Εκείνα τα κολοψηφοδέλτια ποιος διεστραμμένος τα έφτιαξε που ήθελαν τηλεφακό για να διαβάσεις τα ονόματα; δικό σου έργο ήταν; Ούτε οι απατεωνο-τράπεζες δεν γράφουν με τόσο ψιλά γράμματα.

Ρε μπας και είχατε άλλα από βραδύς έτοιμα ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ξέρεις εσύ) και δεν σας ένοιαζε που θα μπει σταυρός; Μυστήρια πράγματα. Τι θυμήθηκα τώρα που είπα παρασυγκέντρωση.

Θυμάσαι ρε ΜΠΑΜΙΧΑ την παρασυγκέντρωση που έκανες πριν την διευρυμένη στο ΑΜΑΛΙΑ για το πώς θα αντιμετωπίσεις τον ΒΟΡΙΔΗ που πρωτοερχότανε στο κόμμα; Το μάθαμε την άλλη μέρα κιόλας από συμμετέχοντα. Έχεις μάθει καλά τα κόλπα και για αυτό σε θέλει ο μεγάλος τόσο πολύ. Για το βρώμικο πολιτικά παιχνίδι. Μη τον παρασέρνεις όμως για πάρτη σου σε γκάφες. Έχει ακούσει τόσα και τόσα για τον εαυτόν του από το ιντερνέτ και ποτέ δεν τους είχε επιτεθεί έτσι. Ίσως δεν ξέρεις άλλα είχε εκτιμηθεί αυτή η στάση του από εμάς τους απλούς και φωνάζαμε για τα blogs να σταματήσουν. Γιατί μόλις είπαν κάτι για σένα αμέσως έσπευσε ; τόσο πολύ αγάπη σου έχει η τον κρατάς όμηρο?

Και κάτι τελευταίο. Πως έγινε και πήρες 132 σταυρούς την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι δεν σε γουστάρει κανένας. Για το καπάκι, εγώ δεν θα σας κάνω την χάρη σαν μερικέ κορόιδα να φύγω και να σας χαρίσω τον κόπο μου. Θα αγωνιστώ για καλύτερο αύριο.

Aπό το http://ixnos.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html, που φαινεται ότι "εξειδικεύεται" στα θέματα του ΛΑ.Ο.Σ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη