6 Ιουλ 2009

Αθώος ο Μάικλ Τζάκσον για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο

«Αθώος» ήταν η ετυμηγορία των ενόρκων στη δίκη του Μάικλ Τζάκσον. Ο πάλαι ποτέ «βασιλιάς της ποπ» αντιμετώπιζε δέκα κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της ασέλγειας σε ανήλικο, οι οποίες θα μπορούσαν να του επιφέρουν ποινή κάθειρξης μέχρι και 20 χρόνια.
Το δικαστήριο απάλλαξε το διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή και από τις δέκα κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ακόμα δηλαδή και από αυτές της συνωμοσίας και της προσφοράς αλκοόλ σε ανήλικο, με σκοπό να τον αποπλανήσει. Στο άκουσμα της είδησης, το... συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το δικαστήριο της Σάντα Μόνικα ξέσπασε σε ζητωκραυγές.
Ο δικαστικός μαραθώνιος του τραγουδιστή με τα εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο ξεκίνησε πριν από τέσσερις μήνες, όταν ο 15χρονος σήμερα Γκάβιν Αρβίσο τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση. Μεταξύ άλλων, ο ανήλικος είχε πει στο δικαστήριο ότι κοιμήθηκε στο υπνοδωμάτιο του τραγουδιστή και ότι επισκέφθηκαν πορνογραφικές ιστοσελίδες.
Καθόλη ωστόσο τη διάρκεια αυτής της δικαστικής διαμάχης ο Τζάκσον επέμενε ότι ήταν αθώος, ενώ δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου που στάθηκαν στο πλευρό του είτε καταθέτοντας στο δικαστήριο είτε κάνοντας δημόσιες δηλώσεις για σκευωρία εις βάρος του.
Συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, τις δύο αδερφές του, επίσης διάσημες τραγουδίστριες, Τζάνετ και Λατόγια, αλλά και τον αδερφό του, Ζερμέν, ο Μάικλ Τζάκσον προσήλθε στη δικαστική αίθουσα περί τις 23:50 το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) για να ακούσει την ετυμηγορία των 12 ενόρκων (οκτώ γυναίκες και τέσσερις άνδρες), μεταξύ των οποίων, σημειωτέον, δεν βρισκόταν κανένας Αφροαμερικανός.
Φανερά καταβεβλημένος από τις συνεχείς περιπέτειες της υγείας του και εξασθενημένος από την τετράμηνη δικαστική του περιπέτεια, ο Τζάκσον χαιρέτησε ανέκφραστος τους περίπου 150 θαυμαστές του, που τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο. Λίγο αργότερα, δάκρυζε στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης. Έντονη ήταν η φόρτιση και για τη Λατόγια Τζάκσον, που ξέσπασε σε λυγμούς.
Παραμένοντας ανέκφραστος, ο Τζάκσον βγήκε από το δικαστήριο στις 00:29 την Τρίτη (ώρα Ελλάδος) και, συνοδευόμενος από τις αδερφές, τους δικηγόρους και τους σωματοφύλακές του, χαιρέτησε με ένα απλό νεύμα του χεριού του το συγκεντρωμένο πλήθος και αποχώρησε για τη Neverland, θέλοντας να αφήσει για πάντα πίσω του αυτή την περιπέτεια...
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, η πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ένοχος των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων με τις οποίες παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, παρά την αθώωσή του.Σύμφωνα με την έρευνα, το 67% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν με την αθωωτική απόφαση των ενόρκων, ενώ μόνον 27% των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένοι με αυτήν.
Aυτά έλεγε στις 14-6-2005 το in.gr

Σήμερα στο troktiko, διαβάζουμε:

Τώρα που πέθανε ο Michael Jackson βγήκε και ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα επειδή τον πίεσε ο πατέρας του, ο 29χρονος σήμερα Τζόρνταν Τσάντλερ! Είναι ο πιτσιρικάς που το 1993 αμαύρωσε με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα του Μάικλ Τζάκσον και που τώρα διαψεύδει ότι του φέρθηκε πρόστυχα ενώ ομολογεί ότι ούτε τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Ολα όσα είχε υποστηρίξει τότε στις αναλυτικές περιγραφές του για τις...σεξουαλικές προθέσεις του Μάικλ Τζάκσον ήταν κατασκεύασμα του πατέρα του! Στη συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό Trash Selector, ο ώριμος πια Τζόρνταν Τσάντλερ δήλωσε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να πω ψέματα τότε και να καταστρέψω την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλά ο πατέρας μου με πίεσε να πω όλα αυτά τα ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να πω στον Μάικλ πόσο πολύ λυπάμαι. Πόσο συντετριμμένος είμαι και ποτέ δεν θα μάθω αν με συγχώρεσε για όλα αυτά».Ο Τζόρνταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που έκανε τον Μάικλ Τζάκσον να βουλιάξει ως ίνδαλμα και ως άνθρωπος. Τώρα, δεκαέξι χρόνια μετά και αφού πλέον είναι πια πολύ αργά για τον Τζάκσον να χαρεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Τσάντλερ παραδέχεται ότι όλα αυτά περί παιδοφιλίας του τραγουδιστή γεννήθηκαν στο μυαλό του πατέρα του, που είδε τον θρυλικό σταρ ως ευκαιρία να βγάλει χρήμα, «πολύ χρήμα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο γιος του!

Πηγή: http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/

Στη γνωστή σελίδα TMZ όμως, ο Αμερικανός γερουσιαστής Pete King, δηλώνει: "Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος!" http://www.tmz.com/2009/07/05/congressman-on-jackson-he-was-a-pedophile/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη