2 Ιουλ 2009

Δήμαρχε και Ελένη, χρόνια πολλά

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα (Πέμπτη) τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και την σύζυγο του Ελένη. Οι στενοί συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση στο γραφείο του με την ευκαιρία των κοινών – με διαφορά τριών ημερών - γενεθλίων τους. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος και η σύζυγος του έσβησαν τα κεράκια της τούρτας, απολαμβάνοντας την έκπληξη, ευχαριστώντας θερμά τους συνεργάτες του Δημάρχου για τη μοναδικότητα της στιγμής.
Αν σας τρώει η περιέργεια, ο Δήμαρχος έκλεισε τα 62 (κανείς δεν το πιστεύει !) και η Ελένη.... (σιγά να μη σας πούμε!!! με τις κυρίες είμαστε διακριτικοί).
Σε ανθρώπινο επίπεδο, σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο κύριε Δήμαρχε και Ελένη.
Σε επίπεδο blog, είμαστε υποχρεωμένοι να σας στεναχωρούμε και να σας κριτικάρουμε ανελέητα, με τα χάλια της Θεσσαλονίκης.
Εκτός αν αποφασίσετε, ότι η Θεσσαλονίκη, ανήκει στους πολίτες της και όχι στα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών. Δεν θα φταίμε εμείς, αν δούμε ακόμη ένα "αναψυκτήριο" στην παραλία. Θα σας στεναχωρήσουμε πολύ, το ξανάπαμε. Αρκετές καφετέριες έχει η Θεσσαλονίκη. Φτάνουν. Ας μείνει και κανένα τετραγωνικό χωρίς τραπεζοκαθίσματα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη