4 Ιουλ 2009

Ερώτηση προς στον κύριο Σουφλιά!

Κύριε Σουφλιά

ο Ελληνικός λαός δεν πείθεται πλέον. Έχει ξυπνήσει.

Με ένα «φθηνό» κείμενο το οποίο εσείς ονομάζεται «τροπολογία», μας λέτε ότι
α) Θεσπίζονται μέτρα που καταργούν τις πηγές οι οποίες διευκόλυναν την αυθαίρετη αλλαγή χρήσης και β) μετά την κατάργηση αυτή των πηγών αυθαιρεσίας τακτοποιούνται οι μέχρι τώρα εκκρεμότητες αυτής της κατηγορίας.

Σε ποιους τα λέτε αυτά κύριε Σουφλιά.
Πείτε στον κόσμο την αλήθεια. Θέλουμε να μαζέψουμε λεφτά για την κυβέρνηση, και για αυτόν τον λόγο γίναμε ειπρ-άχτορες, τίποτε άλλο.

Για να καταλάβετε τι λέμε.
Φανταστείτε κάποιον Έλληνα, ο οποίος έκανε τρίτο ή τέταρτο παιδί. Από την ανάγκη λοιπόν να μην κοιμούνται τα παιδιά σε ένα δωμάτιο, έκλεισε τον ημιυπαίθριο χώρο και τον έκανε δωμάτιο.
Απέναντι του, υπάρχει ένα αυθαίρετο σπίτι, δηλαδή κάποιος απέναντι του…. Δεν έχει… · Πληρώσει μηχανικό για έκδοση οικοδομικής άδειας · Δεν έχει γίνει άρα και πληρωθεί, επίβλεψη της κατασκευής · Δεν έχει πληρώσει ΙΚΑ · Δεν έχει κόψει, μία απόδειξη, άρα χάθηκε ΟΛΟ το ΦΠΑ!! · Δεν πλήρωσε καμμία κράτηση υπέρ ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ κλπ
Και τόσα άλλα....

Για αυτόν τον απέναντι το κράτος δεν κάνει τίποτε… απλά κυνηγάει τον απλό Έλληνα, που έχει πληρώσει στον κατασκευαστή τον ημιυπαίθριο (έστω στην ανοιγμένη τιμή του κάθε τετραγωνικού μέτρου)
και τώρα καλείται να πληρώσει κάτι που πρακτικά το έχει ξαναπληρώσει στον πωλητή!


Και ΟΛΑ αυτά για κάτι το οποίο βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου περιγράμματος του όγκου του κτιρίου!

Κύριε Πρωθυπουργέ, τουλάχιστον εξαιρέστε από το μέτρο τους πολύτεκνους. Ως μία αναγνώριση, ότι ένα πολύτεκνο παιδί που κοιμάται στο «κλεισμένο» μπαλκόνι, δεν είναι προνομιούχος Έλληνας!

Και αν μη τι άλλο, πείτε στον ειπρ-άκτορ, να παύει να κρύβεται πίσω από το δακτυλό του.
Αν η ρύθμιση ήταν τόσο αναγκαία, να την έκανε πέντε χρόνια που είναι υπουργός.
Όχι τώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα ΚΑΘΕ Έλληνα οικογενειάρχη.

Ο Ελληνικός Λαός έχει ξυπνήσει!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη