20 Ιουλ 2009

Το αίμα και το σπέρμα πουλάει...


Τα δελτία ειδήσεων εδώ και καιρό έχουν καταντήσει η καθημερινή μας κωμωδία. Τις τελευταίες μέρες όμως η κωμωδία μετατρέπεται σε κακόγουστη παράσταση που περιλαμβάνει μόνο αίμα και σπέρμα.
Από τη μία βλέπουμε ημίγυμνες γυναίκες με string στις παραλίες και κάμερες κάτω από τα φουστάνια σε Bar, που συλλαμβάνουν κοπέλες να ...διασκεδάζουν και από την άλλη ακούμε για 5.000.000 κρούσματα γρίπης που θα πλήξουν την Ελλάδα, για απαγόρευση κυκλοφορίας που θα επιβληθεί και άλλες τέτοιες ανοησίες που τρομοκρατούν τον κόσμο.
Τα κανάλια έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, για το ποιο θα δείξει τα πιο πολλά γυμνά γυναικεία κορμιά και πιο θα τρομοκρατήσει περισσότερο τον κόσμο.

Οι δημοσιογράφοι μιλάνε πολύ συχνά για την λεγόμενη πολιτική ευθύνη που έχουν οι πολιτικοί. Δημοσιογραφική ευθύνη δεν υπάρχει;
Είναι περιεχόμενο δελτίων ειδήσεων αυτό;

Με τέτοιο κατάντημα που έχει η ενημέρωση στην Ελλάδα, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στρέφεται σε εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης, όπως είναι τα blog.

Η ενημέρωση στη χώρα πληρώνει το τίμημα του περιεχομένου των ειδήσεων που προσφέρει αλλά και του επιπέδου των ανθρώπων που την "υπηρετεί"

http://politikiprotasi.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη