24 Ιουλ 2009

Τι λέτε κάνουμε ένα Πάρτι γρίπης; Μάλλον δεν πάμε καλά...



Ένα επικίνδυνο φαινόμενο μεταξύ μύθου και αλήθειας!
φήμες για την καινούρια μόδα που ακούει στο όνομα «πάρτι γρίπης» κάνουν τον γύρο του κόσμου: πρόκειται, λέγεται, για συγκεντρώσεις υγιών ατόμων, με «επίτιμο» καλεσμένο τον Η1Ν1, τον ιό της νέας γρίπης.
Σκοπός των συγκεντρώσεων αυτών, όπως λένε, είναι οι...

υγιείς καλεσμένοι να προσβληθούν από τον ιό, να τον αντιμετωπίσουν και να αναπτύξουν αντισώματα που θα τους προστατεύσουν από το ενδεχόμενο βαρύτερης ασθένειας στο μέλλον.

Τα «πάρτι» φέρεται να ξεκίνησαν από τη Μεγάλη Βρετανία, να έγιναν «μόδα» στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για τέτοιου είδους ευγενείς συνεστιάσεις και στην Ελλάδα.

Η γαλλική εφημερίδα Le Post κλήθηκε να παίξει το ρόλο του άπιστου Θωμά: κοιτάζοντας καλύτερα την έρευνα βρετανικής εφημερίδας, βρίσκει ότι οι αναφορές για τα πάρτι δεν είναι στέρεες.

Μία Βρετανίδα μαθήτρια, φερ' ειπείν, εμφανίζεται να δηλώνει ότι ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι γρίπης -το επώνυμό της, όμως, αλλάζει από δημοσίευμα σε δημοσίευμα.

Το αν έλαβε χώρα τέτοιο πάρτι, το αν υπήρχε κάποιος καλεσμένος που είχε προσβληθεί από τον ιό και απλώς «έκανε τη χάρη» σε κάποιον παριστάμενο να βήξει προς το μέρος του, ή το αν πρόκειται για αστείο που κατέληξε σε παρεξήγηση μάλλον δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί ποτέ.
Newsroom ΔΟΛ http://www.in.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη