16 Ιουλ 2009

Όλες οι "τσούλες της γής"..στον ομφαλό του κόσμου!

Τελικά, η "απόλυτη" σταρ Άννα Βίσση τα κατάφερε και θα εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι στον Ομφαλό της Γής, στο Ηρώδειο. Το Κεντρικό Αρχαιλογικό Συμβούλιο, εγκλωβισμένο ανάμεσα σε πιέσεις πολιτικών και την έλλειψη σαφών κριτηρίων σχετικά με το ποιοί καλλιτέχνες πρέπει να εμφανίζονται στο θέατρο, "ενέδωσε".

Μοναδικοί προβληματισμοί του ΥΠΠΟ, όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξαν λ.χ. για τα τακούνια, τις τσίχλες και τα βαριά σκηνικά. Το ποιος θα τραγουδήσει και το τι θα τραγουδήσει δεν τους απασχόλησε ποτέ!! Φυσικά, για να έχουν την "ουρά" τους από έξω αφήσαν 10 αρχαιολόγους να κρίνουν τι; Την καλλιτεχνική αξία κάποιων τραγουδιστών; Ήμαρτον!!

Που μπορεί να φτάσει η ματαιοδοξία αυτών των επαγγελματιών "διασκεδαστών". Τα φάγανε όλα και φάγανε, φάγανε..φάγανε και δεν έμεινε τίποτα! Φάγανε εκατομμύρια... € από τα μπουζούκια, φάγανε την Ολυμπιάδα 2004, φάγανε τα μυαλά της "πιτσιρικαρίας", φάγανε ραδιόφωνα, φάγανε τηλεοράσεις..φάγανε τα σωθικά μας..και δεν χορτάσανε!!

Λογικό είναι να προοδεύουμε και να αλλάζουν ακούσματα, πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι λογικό όμως να μην αφήσουμε "ψηλά" και "καθαρά" στην συνείδηση μας μερικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το Ηρώδειο. Θα ρωτήσει κάποιος στο παραλθόν δεν πραγματοποιήθηκαν "ευτελείς" εμφανίσεις στο Ηρώδειο; Έχουν γίνει αλλά η συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων σε λίγο καιρό θα ζητήσουν και την Ακρόπολη, και τον Λευκό Πύργο ακόμα και την ίδια την Βουλή. Τι λέτε δεν θα ήταν "τρέλα" ένα ωραίο παρτακι σε αυτά;

Αλλά τι να περιμένει κανείς από την στιγμή που το νόμιμο έγινε αυτόματα και ηθικό τα λόγια περισσεύουν. Ρέμος, Βίσση, Ρουβάς και όλα τα καλόπαιδα (ξέχασα τον Τσαλίκη) συνεχίσετε το σαρωτικό σας πέρασμα..δεν σας αντιστέκεται πλέον κανείς..ούτε καν οι απλοί πολίτες που αντί να σας κράξουν σας χειροκροτούν!!Βιαστείτε γιατί τα εισιτήρια θα εξαντληθούν..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη